ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"Ο Μίτσελ αρχίζει να το χαίρεται"

Ο μάνατζερ του Μίτσελ, Χέλου Ροντρίγκεθ, σε συνέντευξή του δήλωσε ότι ο πελάτης του έμεινε ικανοποιημένος αό την απόδοσή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι αρχίζει πλέον να απολαμβάνει τη ζωή του.

"Ο Μίτσελ είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή του την Κυριακή. Χαίρεται που αποκτά ρυθμό σταδιακά και τον εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο ο προπονητής του. Ήταν λογικό στην αρχή να χρειάζεται χρόνο, μια και είχε μείνει καιρό χωρίς ματς στα πόδια του.

Πίστευε ότι χρειαζόταν ένα μήνα για να αρχίσει να δείχνει μέρος της αξίας του και ήδη αισθάνεται πολύ πιο άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να παίξει και καλύτερα και πιστεύει ότι σύντομα θα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ΑΕΚ", είπε αρχικά ο μάνατζερ του Μίτσελ στην εφημερίδα "Sport Day" για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Πλέον το απολαμβάνει. Θέλει να παίζει και χαίρεται που σιγά σιγά συμμετέχει περισσότερο στα παιχνίδια της ομάδας".

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να ανανεωθεί ο δανεισμός του από την Μπέρμιγχαμ είπε:

"Είναι πολύ πρόωρο αυτό το ζήτημα. Θα πω μόνο ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε τόσο στις ρήτρες. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Το βασικό είναι να θέλει η ΑΕΚ να κρατήσει τον Μίτσελ και να θέλει ο Μίτσελ να μείνει. Αν συμβούν αυτά τα δύο, θα διαπραγματευτούμε τον τρόπο της παραμονής του"..

sport24.gr