ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Για μια θέση στον τελικό.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει να πάρει τη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου (19:30/aek365.gr/sport+).

Η ώρα των ημιτελικών για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έφτασε. Τα κορίτσια του Γιώργου Σαμαρά επέστρεψαν την Τετάρτη το απόγευμα στην Αθήνα από το Λουτράκι όπου πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμες να ριχτούν στη «μάχη». Ο αγώνας νοκ άουτ με τις «πράσινες» θα ξεκινήσει στις 19:30 στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα της έδρας και να είναι έτοιμη να το εκμεταλλευτεί.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να είναι αυτές που με νίκη θα πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Σάμο ώστε να κατακτήσουν έναν τίτλο τη φετινή χρονιά και να πατήσουν τον Παναθηναϊκό στο ότι μετά την ήττα απο τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα θα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα έρθει στη Φιλαδέλφεια χωρίς σκοπό.

Φυσικά στο να είναι η ΑΕΚ αυτή που θα βρεθεί στον τελικό πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος με τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ να κάνουν έκκληση στους οπαδούς της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και με το τραγούδι τους να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να δώσουν σημαντική ώθηση στην ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του, αφού και η Γιώτα Γκιουζέλη ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στον αγκώνα και είναι έτοιμος να παρατάξει την ομάδα του με μοναδικό σκοπό τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

aek365.gr