ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Κάρλος φέρνει πρόκριση κι αυτή μεταγραφές.

Μια σοβαρή ΑΕΚ δεν χάνει την πρόκριση στη ρεβάνς της Τιφλίδας μετά το 1-0 επί της Ντιναμό. «Φιλί» ζωής το γκολ του Κάρλος, που εκτός από μια θέση στους ομίλους του Europa League, δίνει στην «Ένωση» τη δυνατότητα να κάνει διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ που παρά τη νίκη, φανέρωσε ακόμη μια φορά αδυναμίες. Καμία ανησυχία για οφειλές και ΕΕΑ.

Σε μια εβδομάδα κι εφόσον ο «Δικέφαλος» παρουσιαστεί σοβαρός, θα έχει τη δυνατότητα να «σφραγίσει» την πρόκριση, όμως η νίκη δεν αρκεί για να καλύψει και τα «κακώς κείμενα» της ομάδας, τα οποία είναι αρκετά. Τουλάχιστον όμως, δίνει τη δυνατότητα ση διοίκηση να κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, κάτι που παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας.

«Θα πάρουμε ένα μέσο και πολύ σύντομα θα έχουμε κλείσει κάποιον παίκτη», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού «αστεία, όπως είναι αστείο σε πολλά πράγματα και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Η «Ένωση» είναι μια από τις εφτά ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Οι οφειλές σε παίκτες, άλλες ΠΑΕ, ΙΚΑ κλπ, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, υπάρχουν, αλλά το ίδιο και η αισιοδοξία.

Από την ΑΕΚ προκύπτει πως το όλο πρόβλημα σχετίζεται με ένα έγγραφο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στην Εφορία πήγαν πρόσφατα 500.000 ευρώ.

sport-fm.gr