ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Διπλή παράταση για Ντιόπ και Μίτσελ.

Καμία εξέλιξη δεν παρατηρήθηκε στο διπλό ανοιχτό μέτωπο της ΑΕΚ με τις υποθέσεις των Ντιόπ και Μίτσελ. Παρ' όλο που οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν νέα χθες, φαίνεται πως θα πρέπει να κάνουν υπομονή τουλάχιστον μέχρι αύριο ευχόμενοι να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Και αυτό γιατί σε χθεσινή επικοινωνία της διοίκησης της Ενωσης με τον μάνατζερ του Ντιόπ, αυτό που προέκυψε είναι πως οι δύο πλευρές θα ξαναμιλήσουν την Τετάρτη, πιθανότατα για να λύσουν το συμβόλαιο και να οριστικοποιήσουν το πότε θα εισπράξει ο Σενεγαλέζος τα οφειλόμενα από κάποια μπόνους που του χρωστάει η ΑΕΚ, ενώ μέχρι χθες το βράδυ η Μπέρμιγχαμ δεν είχε απαντήσει στον Μίτσελ για τις προθέσεις της.

Φαίνεται πως οι Αγγλοι κερδίζουν χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται να επαναφέρουν στο τραπέζι το ενδεχόμενο δανεισμού του Ισπανού, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες. Πάντως, ο εκπρόσωπος του Μίτσελ σε χθεσινή επικοινωνία που είχε με τους «κιτρινόμαυρους» ανέφερε πως περιμένει σήμερα το πρωί ειδοποίηση της Μπέρμιγχαμ για να μεταβεί στην Αγγλία και να κλείσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την υπόθεση.

Οταν τελικά συμβεί αυτό, ο Ισπανός ατζέντης θα έρθει στην Ελλάδα μαζί με τον πελάτη του και, εφόσον διακανονίσουν τα οφειλόμενα της ΑΕΚ προς τον Μίτσελ, θα προχωρήσουν στις τελικές διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές του νέου 2ετούς (1+1 πιθανότατα) συμβολαίου του.

Πάνω σε αυτά τα ζητήματα θα ενημερωθεί και ο Χιμένεθ στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση της Ενωσης, με την αγωνία του Σεβιγιάνου κόουτς να κορυφώνεται. Βλέπετε, η επιθυμία του για την απόκτηση αμυντικού χαφ που θα καλύψει το κενό του Ντιόπ είναι δεδομένη, ωστόσο αναγκάζεται να συμβιβαστεί με την ιδέα πως, αν δεν πωληθεί κάποιος παίκτης για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ ρευστό, θα πρέπει να καλύψει το κενό με τον Μίτσελ.

Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι», παρ' όλο που στην παρούσα φάση δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν άλλη μεταγραφή πλην του Μίτσελ, έχουν ανοιχτά τα μάτια τους και βολιδοσκοπούν τόσο την ελληνική αγορά, για να επωφεληθούν από ενδεχόμενες προσφυγές που θα υπάρξουν από τις προς υποβιβασμό ομάδες, όσο και την ξένη, μήπως χτυπήσουν κάποιο λαβράκι πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στα τέλη Αυγούστου.

sentragoal.gr