ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η μοναξιά του Μάκου...

Η προχθεσινή εικόνα της ΑΕΚ στα επίσημα... αποκαλυπτήριά της κόντρα στη Χετάφε είναι γεγονός ότι προβλημάτισε. Κυρίως αν αναλογιστούμε πως σε δέκα ημέρες υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας στο πρώτο και ίσως πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Οι «κιτρινόμαυροι» προφανώς και δεν είναι έτοιμοι στον βαθμό που θα επιθυμούσαν και θέλουν να εκμεταλλευτούν το διάστημα που μεσολαβεί για να βελτιώσουν όσο το δυνατό περισσότερο την εικόνα τους. Κάτι που γνωρίζουν φυσικά και οι ίδιοι, γι' αυτό και δεν περίμεναν το τεστ κόντρα στους Ισπανούς για να το διαπιστώσουν.

Μέσω αυτού πάντως ο Χιμένεθ επιβεβαίωσε τα σημεία που η ομάδα του φαίνεται πως δυσλειτουργεί και επιδέχονται άμεσης βελτίωσης. Ο Σεβιλλιάνος τεχνικός κρατάει τη μαχητικότητα των παικτών του, το γεγονός πως η ομάδα αποκτά χαρακτήρα, προσπαθεί να πιέσει ψηλά, έχει κατοχή μπάλας και ακόμα και αν δέχεται γκολ δεν τα παρατάει, δεν συμβιβάζεται και επιμένει κυνηγώντας τη νίκη.

Στοιχεία που πέρσι εξέλειπαν. Ωστόσο, όσο και αν ο Χιμένεθ προσπαθεί μέσω των δηλώσεών του να κρατήσει ισορροπίες τόσο για την αγωνιστική όσο και την οικονομική κατάσταση της ομάδας, είναι ηλίου φαεινότερον πως ο προβληματισμός του τόσο για τις ελλείψεις στο ρόστερ όσο και για την αποτελεσματικότητα της Ενωσης σε κάποιους τομείς είναι παραπάνω από έντονος...


sentragoal.gr