ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Στον... αέρα οι μεταγραφές!

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την ΑΕΚ! Από τη μια δυσκολεύεται να πραγματοποιήσει μεταγραφές, λόγω οικονομικών δυσχερειών, από την άλλη δεν είναι και σίγουροι οι άνθρωποι της Ενωσης ότι θα ισχύσουν οι μεταγραφές στις οποίες έχουν ήδη προχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ πως δεν θα εκδώσει δελτία για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αν δεν ρυθμιστεί μία οφειλή της τάξης των 850.000 ευρώ.

Το «μπλόκο» της ομοσπονδίας αφορά τις έντεκα μεταγραφές που έχει κάνει ήδη η «Ένωση», όσες (κι αν) θα κάνει στο εξής, αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, ο οποίος-επιπροσθέτως-έχει συμφωνήσει να εισπράξει προκαταβολή 150.000 για να υπογράψει.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, είναι ένα νέο πρόβλημα για τον Σταύρο Αδαμίδη, καθώς ήδη υπάρχει η οφειλή 1,5 εκατ. ευρώ σε παίκτες και τεχνικό τιμ για τα δεδουλευμένα της περασμένης σεζόν, αλλά και η ανάγκη για την απόκτηση του Μίτσελ, καθώς και του αντικαταστάτη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

sentragoal.gr