ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κρυφή ελπίδα για μία ακόμα μεταγραφή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ξεκάθαρος την Τρίτη το πρωί και τόνισε πως δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές το καλοκαίρι για την ΑΕΚ, οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως ίσως γίνει μία κίνηση κατά την διάρκεια της Τετάρτης.

Αυτή είναι εξάλλου και η επιθυμία του Ισπανού τεχνικού που θα ήθελε έναν ακόμα επιθετικό με διαφορετικό στιλ, για να μπορέσει να λειτουργήσει σύμφωνα με το πλάνο που έχει το μυαλό του.

Στην κατεύθυνση αυτή βοηθάει και το γεγονός της μετακίνησης του Ντιόπ στην Γουέστ Χαμ, που θα φέρει στα ταμεία της Ένωσης περίπου 250.000 ευρώ.

Έτσι αν βρεθεί μια καλή ευκαιρία από ποδοσφαιριστή που ήταν στη λίστα της ΑΕΚ και ρίξει το κασέ του, τότε όλα είναι ανοικτά. Η ΑΕΚ μας φέτος μας έχει κάνει πολλές εκπλήξεις από εκεί που δεν το περιμέναμε, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Γκουντγιόνσεν.

Τέλος να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που τελικά υποβιβαστούν οριστικά Βόλος και Καβάλα, είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα εξετάσει σοβαρά λύσεις παικτών από τις δυο ομάδες. Αυτό το σενάριο όμως θα αργήσει να επιβεβαιωθεί.

sport24.gr