ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Στο Μπέρμιγχαμ για την ελευθέρας του Μίτσελ.

Επικοινωνία είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, την Κυριακή, με τους μάνατζερ του Ισπανού - Μεγάλη αισιοδοξία στην Ένωση για αίσιο τέλος της υπόθεσης.

 

Τη Δευτέρα θα πάνε στο Μπέρμιγχαμ, τελικά, οι μάνατζερ του Μίτσελ προκειμένου να κάνουν τις τελικές συζητήσεις με την αγγλική ομάδα ώστε να πάρουν την ελευθέρας του παίκτη. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν και σήμερα (7/8) το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Μίτσελ, οι οποίοι και τους διαβεβαίωσαν ότι όλα θα πάνε καλά, όταν ξεκαθαρίσει το ποσό που θα λάβει ο Ισπανός από την ομάδα του για να φύγει και γι' αυτο το λόγο θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, αύριο.

Τα χρήματα αυτά του τα οφείλει η Μπέρμιγχαμ και μόλις βρεθεί η χρυσή τομή, αμέσως ο παίκτης θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του την επόμενη ομάδα του.

Όπως μάλιστα είχε αποκαλύψει με δηλώσεις στου στο aek365.gr o μάνατζερ του Μίτσελ, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη. Τούτο σημαίνει λοιπόν, πως αν πάνε όλα καλά στο Μπέρμιγχαμ, ο Μίτσελ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για τελικές συζητήσεις και υπογραφές με την ΑΕΚ έως την Τετάρτη.

aek365.gr