ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στην ΑΕΚ της καρδιάς του ο Αγγελίδης!

Η μεγάλη επιστροφή επιτεύχθηκε μετά από σκληρές προσπάθειες ημερών. Ο Κώστας Αγγελίδης αφήνει τον Φοίνικα Σύρου και τα σαλόνια της Α1 που θα αγωνιζόταν φέτος και επιστρέφει στην ΑΕΚ της καρδιάς του... Η επιστροφή του φυσικού αρχηγού της ΑΕΚ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Ένωση.

Την μεταγραφή του Κώστα Αγγελίδη στην ΑΕΚ χειρίστηκαν προσωπικά ο προπονητής, Ματθαίος Φορτούνας, ο πρόεδρος Θανάσης Μιχαήλ και ο γενικός αρχηγός και στενός φίλος του Κώστα Αγγελίδη, Νίκος Αγγελίδης.Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ. 
 
 "Η ΑΕΚ ανακοινώνει με ιδιαίτερα χαρά την επιστροφή του φυσικού της αρχηγού Κώστα Αγγελίδη στην ομάδα βόλεϊ. Η αγωνιστική επιστροφή του Αγγελίδη μετά από δυο χρόνια αποτελεί εγγύση για την προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας μας με στόχο την επιστροφή της στα σαλόνια της ελληνικής πετοσφαίρισης. Ο Κώστας Αγγελίδης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση το πρωι της Παρασκευής 19 Αυγούστου παρουσία του προπονητή Κώστα Φορτούνα και του Γενικού Αρχηγού Νίκου Αγγελίδη. 
 
Ο πρώην διεθνής άσος (74 φορές) ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 στην Φιλία Ηλιούπολης στις τοπικές κατηγορίες. Στην συνέχεια μετά από πολλές ανόδους με την ομάδα της Ηλιούπολης μεταγράφηκε στον Κτησιφώντα Παιανίας όπου αγωνίστηκε έξι χρόνια, για να φορέσει την φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ το 1998. 
 
Στην συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στον Πανελλήνιο, τον Μίλωνα, την Λαμία, την ΑΕΚ ξανά, τον Φοίνικα Σύρου, την ΑΕΚ και πάλι, τον Μίλωνα, τον Φοίνικα και επιστρέφει ξανά στην Ένωση για 4η φορά! Ο Κώστας Αγγελίδης αγωνίζεται 25 χρόνια στα παρκέ του βόλεϊ. 
 
Το 1998 τίμησε το εθνόσημο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας ενώ επίσης έχει συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο World League το 1994 και το 1996. Το 2000 ήταν αρχηγός της Ένωσης στην θρυλική πορεία στο Final Four του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης. Καλωσορίζουμε τον αρχηγό μας ξανά στο σπίτι του".

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ 


aek-live.gr