ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

35 ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις!

Στην αρχή φαινόταν πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Οι γρήγορες αποχωρήσεις και πωλήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών δεν έκαναν το ζήτημα του μεγέθους που έχει το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ να φαντάζει τόσο σημαντικό.
Στην πορεία όμως άρχισε να μετατρέπεται σε... τέρας που απειλούσε την ΑΕΚ. Με παίκτες που παραμένουν στο δυναμικό, μολονότι δεν υπολογίζονται από τον Χιμένεθ. Αλλοι που είχαν ειδοποιηθεί πριν καν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και άλλοι που γνωρίζουν από... πέρυσι,πως δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα.

Κι όμως, όλοι παραμένουν στα Σπάτα και συνολικά αριθμούν 35 ποδοσφαιριστές με επαγγελματικό συμβόλαιο για την πρώτη ομάδα (μέχρι πρότινος υπήρχε κι ακόμα ένας στο πρόσωπο του Νίκου Εγγλέζου) και έναν υπό δοκιμή -τον Φέτση- που εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του. Για μια επαγγελματική ομάδα που θέλει να λειτουργεί κανονικά, να προπονείται δίχως παίκτες που μένουν εκτός και να έχει υγιείς καταστάσεις στην ομάδα της, είναι απαραίτητο αυτή η κατάσταση να περικοπεί άμεσα.

Το ευκταίο για την ΑΕΚ θα ήταν να αποχωρήσουν δέκα ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά σε αυτούς υπολόγιζαν να απαλλαχθούν από τα βαριά συμβόλαια των Γκερέιρο, Ρίκκα και Μπερνς, αλλά και πολλά μικρά (στο σύνολο γίνονται μεγάλα) νεαρών ποδοσφαιριστών, που καλούνται να πάνε δανεικοί. Και στο τριήμερο που υπολείπεται ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν τα πάντα για να πουν τουλάχιστον 7-8 αντίο σε παίκτες που υπάρχουν σήμερα στο ρόστερ.

Οι δύσκολοι

Καμία άλλη μεταγραφή, αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις.


Αναμφίβολα, οι πιο δύσκολες περιπτώσεις που καλείται να διαχειριστεί αυτήν τη στιγμή η διοίκηση (πέραν του μόνιμου ζητήματος που λέγεται Γκερέιρο) είναι αυτές των Ρίκκα και Αργυρίου. Ο πρώτος δεν έχει βρει καμία ομάδα που να καλύπτει το συμβόλαιό του, που φτάνει τις 300.000 ευρώ ετησίως. Στην ΑΕΚ είδαν κι απόειδαν κι αποφάσισαν να καλύψουν το ήμισυ του συμβολαίου βρίσκοντας αποκούμπι στη Δόξα Δράμας, που ενδιαφέρεται για τον 25χρονο χαφ.

Σε ό,τι αφορά τον Αργυρίου, το πρόβλημα αφορά κυρίως την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο ρόστερ. Καίτοι, διοίκηση και προπονητής του έχουν καταστήσει σαφές πως δεν θα υπολογίζεται και θα αποτελεί τέταρτη επιλογή (πίσω από Γεωργέα, Κοντοέ και Τσουκαλά), ο 23χρονος μπακ δεν ψάχνει ομάδα για να αποχωρήσει και θέλει να διατηρηθεί στο δυναμικό της Ενωσης.

Οι δανεικοί

Κάποιες άλλες περιπτώσεις είναι πιο εύκολες. Ο Σπύρος Ματεντζίδης για παράδειγμα φαίνεται πως οδεύει για νέο δανεισμό, αυτήν τη φορά προς τη Ρόδο και τον Διαγόρα. Στην ίδια ομάδα φαίνεται πως θα παραχωρηθεί και ο Γιώργος Νικόλτσης, που δεν θα έχει χώρο στην επίθεση της ΑΕΚ και θα κληθεί να πάει σε μια άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια. Οι Ρόδιοι ήθελαν να κρατήσουν και φέτος τον Αγκιριμπά -τον οποίο θέλει και η Γλυφάδα- αλλά στην ΑΕΚ αναζητούν ομάδα της Football League για να τον δώσουν.

Παράλληλα, παρακολουθούν τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα, ώστε να δουν ποιοι και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν. Βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Θρασύβουλο, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα παραχωρήσουν κάποιους εκ των Φροξυλιά, Καλαμιώτη, Αμπντουραχμάνι. Ελπίζουν πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα που θα κάνουν κάποιους εξ αυτών να παραμείνουν στο ρόστερ και να επιβαρύνουν καθημερινότητα και... ταμείο.

sentragoal.gr