ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Θέλει τρεις μεταγραφές.

Τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, έκρουσε για την ΑΕΚ το φιλικό στην Κύπρο κόντρα στην Ανόρθωση, αποδεικνύοντας πως η ομάδας στερείται εναλλακτικών λύσεων από τον πάγκο.

Και όμως οι προϋποθέσεις με τις οποίες ξεκίνησε φέτος η προετοιμασία ήταν εντελώς διαφορετικές. Θυμίζουμε ότι στις 13 Ιουλίου, οπότε και οι ποδοσφαιριστές περνούσαν το κατώφλι των Σπάτων για την πρώτη προπόνηση, έβρισκε την ομάδα να έχει ολοκληρώσει σχεδόν το μεταγραφικό της πλάνο και ουσιαστικά (τότε) υπολειπόταν μόνο η απόκτηση του επιθετικού. Σε λιγότερο από έναν μήνα οι 12 μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής αποδεικνύεται πώς δεν είναι επαρκείς.

Ασφαλώς και καταλυτικό ρόλο έπαιξε η αποχώρηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ωστόσο αυτήν τη στιγμή –με βάση το δείγμα των φιλικών– η ΑΕΚ χρειάζεται μίνιμουμ ακόμη τρεις μεταγραφές. Δύο παίκτες για τον χώρο της μεσαίας γραμμής και τουλάχιστον μία προσθήκη για τα «φτερά» φαντάζουν επιτακτικές προκειμένου να μπορέσει να βγει αυτό το 4-2-3-1 στο οποίο εμμένει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής δεν έχει φανεί διαλλακτικός στο να αλλάξει εν μέρει τη συγκεκριμένη συνταγή, με αποτέλεσμα να παραμένουν «εγκλωβισμένοι» μερίδα ποδοσφαιριστών, όπως οι Εϊντουρ Γκούντγιονσεν και Χοσέ Κάρλος, οι οποίοι δεν παίζουν στα «χωρικά ύδατα» στα οποία μπορούν να φανούν περισσότερο αποδοτικοί.

Η εξίσωση για την ώρα δεν βγαίνει στο γκαζόν, αλλά το πλέον ανησυχητικό είναι πως δεν βγαίνουν και τα κουκιά σε οικονομικό επίπεδο, σε μια προσπάθεια, έστω και προσεχώς, να καλυφθούν κάποια από τα κενά με την πραγματοποίηση μεταγραφών που θα «ομορφύνουν» την ΑΕΚ σε αγωνιστικό επίπεδο.

exedrasports.gr