ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Καταθέτει πρόταση σε Τζιόλη.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Ποια είναι τα δεδομένα για την υπόθεση Τζιόλη.

Το κενό στην θέση του αμυντικού χαφ είναι κάτι παραπάνω από εμφανές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να προσφέρει σε αυτόν τον νευραλγικό χώρο του γηπέδου.

Από την μεριά της η διοίκηση της Ένωσης, παρόλο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν θέλει να αφήσει "γυμνή" την ομάδα, γι' αυτό και αποφάσισε να κινηθεί για την ενίσχυση της σε αυτή την σημαντική θέση.

Μετά λοιπόν και από την σύμφωνη γνώμη του Ισπανού τεχνικού, οι ιθύνοντες την ΑΕΚ ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σιένα και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου προορισμού του. Η προτεραιότητα του 26χρονου ποδοσφαιριστή είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό (και κατά προτίμηση στη Γερμανία), ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα στα χέρια του πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Παράλληλα η αγωνιστική του... απραξία τον οδήγησε εκτός Εθνικής στο χθεσινό (10/08) φιλικό με την Βοσνία, κάτι ο Τζιόλης δεν θα ήθελε να επαναληφθεί και στις επίσημες υποχρεώσεις της Ελλάδας στις αρχές Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Euro 2012.

Αυτοί οι δύο παράγοντες δίνουν αρκετές πιθανότητες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς ο ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό μάτι τον... επαναπατρισμό του.

Σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τζιόλη, τα τελευταία 24ωρα δείχνει να έχει "παγώσει" καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει το βάρος του στην απόκτηση του βασικού αμυντικού χαφ με τον εκλεκτό να είναι ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Το γεγονός μάλιστα ότι στο Λιμάνι δεν προορίζουν για βασικό τον 26χρονο παίκτη, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που τον θέλει για την 11αδα της, δίνει ένα ακόμα πλεονέκτημα στην Ένωση για την απόκτηση του.

sport24.gr