ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Μίτσελ να 'ναι κι απ' όπου να 'ναι.

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν μετρά ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα. Στην ΑΕΚ αυτό πιστεύουν αναφορικά με την υπόθεση Μίτσελ. Μολονότι χθες υπήρξε ανατροπή δεδομένων και ο 26χρονος χαφ ανακοινώθηκε από τη Χετάφε, στην Ενωση συνεχίζουν αμείωτα την προσπάθεια για την απόκτησή του και επιχειρούν πλέον τον δανεισμό του από την ισπανική ομάδα!

Περίεργο, αλλά η πενία τέχνας κατεργάζεται. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ θέλει έναν παίκτη που δεν μπορεί να τον αγοράσει, προσπαθεί να τον πάρει διά της πλαγίας οδού. Στο κάτω κάτω, Μίτσελ να 'ναι κι απ' όπου να 'ναι.

Το γαϊτανάκι με τον Μίτσελ εκτυλίχθηκε χθες με ταχύτητα. Η Χετάφε ήταν το όχημα για να βρεθεί λύση στη συνεργασία του Ισπανού χαφ με την Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα της Μαδρίτης φέρεται πως έδωσε στους Αγγλους ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Βέβαια, μέρος αυτών των χρημάτων έχουν δοθεί και από την πλευρά των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι διατηρούν δικαίωμα στο μέλλον του. Κάτι που δίνει πιθανότητες για να γίνει ο δανεισμός προς την ΑΕΚ, που εξακολουθεί να παραμένει πρώτη επιλογή του Μίτσελ (ελέω Χιμένεθ και ευρωπαϊκής προοπτικής).

Βέβαια, το θέμα είναι κατά πόσο θα δεχθεί η Χετάφε να μπει σε αυτήν τη διαδικασία. «Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ο Μίτσελ βρίσκεται στη λίστα με τους 5-6 υποψήφιους για τη μεσαία γραμμή» έλεγε το Σάββατο ο τεχνικός των Μαδριλένων, Λουίς Γκαρσία. Οι εκπρόσωποι του Μίτσελ αισιοδοξούν πως θα βρουν τη λύση. Ο παίκτης έκλεισε με τη Χετάφε για τέσσερα χρόνια, κάτι που σημαίνει πως είναι ανοιχτή τόσο η προοπτική μονοετούς ή διετούς δανεισμού, αλλά και η απόκτησή του με οψιόν αγοράς.

Επί της ουσίας φαίνεται πως η απόκτηση του Μίτσελ από τη Χετάφε δεν αλλάζει τίποτα. Αλλά από την άλλη, το θέμα παραμένει ανοιχτό. Βλέπετε, μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο Ισπανός να εξοφλήθηκε δεδουλευμένα της περσινής περιόδου, αλλά ακόμη συμφωνία για την επερχόμενη συνεργασία δεν υπάρχει. Αντίθετα, προκύπτει και σημαντική διαφορά (περίπου 100.000 ευρώ), καθώς η ΑΕΚ προσφέρει μέχρι 350.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης «πέφτει» έως τα 450.000 ευρώ το χρόνο.

sentragoal.gr