ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Νίκολιτς σε πρώτο πλάνο, "κοιτάει" και Ούμπιντες.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ βρίσκεται ο Νεμάνια Νίκολιτς, ενώ ο Χαβιέρ Ούμπιντες προβάλλει ως ο μεγάλος στόχος εντός των τειχών.

Τρεις ημέρες απομένουν για να πέσει η αυλαία στις μεταγραφές και στην ΑΕΚ κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς ελπίζοντας να κλείσουν το ρόστερ κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πώς θα γίνει αυτό; Με την απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή (το πρόβλημα στο γκολ είναι κάτι που απασχολεί τους ιθύνοντες παρά την παρουσία αρκετών παικτών εκεί όπως οι Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν, Κάρλος, Μπελέκ), με τον Νεμάνια Νίκολιτς να φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή.

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός που αγωνίζεται στην Φέχερβαρ μπορεί να παίξει είτε στην κορυφή είτε στα δύο άκρα, με τους "κιτρινόμαυρους" να τον παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό να θεωρούν ότι η απόκτησή του μπορεί να γίνει έναντι ενός ποσού που δεν θα τινάξει τον προϋπολογισμό τους στον αέρα.

Και αυτό γιατί ναι μεν ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, ωστόσο οι πρωταθλητές Ουγγαρίας έχουν μείνει εκτός Champions League (αποκλεισμός από Στουρμ Γκρατς στα προκριματικά) και σίγουρα δεν θα ήταν αρνητικοί σε μία πρόταση παραχώρησής του -δανεικού ή ελεύθερου- για να ενισχύσουν το αρκετά ταλαιπωρημένο οικονομικά ταμείο τους.

Το γεγονός μάλιστα πως ο παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του (σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί φέτος, έχει μπει ως αλλαγή, παρόλα αυτά η παρουσία του είναι ικανοποιητική) διευκολύνει αφάνταστα την ΑΕΚ για να δελεάσει τους Μαγιάρους να τον παραχωρήσουν.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να γίνει κρούση στη Φέχερβαρ για την απόκτησή του, με τις οικονομικές απαιτήσεις της τελευταίας να παίζουν καθοριστικό ρόλο για το αν ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα με το "Δικέφαλο" στο στήθος.

Υπάρχει και η "ελληνική" λύση

Πέρα πάντως από τον Νίκολιτς, ένα όνομα που εξετάζεται σοβαρά από τους διοικούντες την Ένωση τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό του Χαβιέρ Ούμπιντες, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού Βόλου (παίζει κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης) να φαντάζει ως μία αρκετά αξιόπιστη λύση από τη μέση και μπροστά.

Σε περίπτωση που τελεσιδικήσει ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου ο παίκτης μένει ελεύθερος και ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή του, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να γνωρίζει πάντως ότι ενδιαφέρον για τον Αργεντινό έχουν δείξει τις τελευταίες ημέρες τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης.

sport24.gr