ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μέτρια κίνηση στα διαρκείας, πρόβλημα με οφειλές.

Η πώληση των διαρκείας συνεχίζεται από την Δευτέρα (1/8) με το νούμερο να φτάνει κοντά στα 9000. Τα έσοδα όμως ελάχιστα, με την ΠΑΕ να έχει οφειλές μέχρι τέλος του μήνα. Τι ποσό χρειάζεται και τι ποσό μάζεψαν οι Supporters.

Ο πρώτος στόχος της διοίκησης για τα διαρκείας ήταν τα 10.000 προκειμένου να μπορεί να υπολογίζει σε κάποια έσοδα και από εκεί και πέρα κάθε κάρτα θα ήταν κέρδος. Το σχέδιο όμως δεν πήγε ως έπρεπε, με αποτέλεσμα οι κάρτες να είναι κοντά στις 9000 (8.800 μαζί με τα 1500 των Supporters).

Για τον συγκεκριμένο λόγο, η ΠΑΕ αποφάσισε την παράταση στις πωλήσεις, προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να βοηθήσει έστω και την ύστατη στιγμή και οι κάρτες να φτάσουν (και μακάρι να ξεπεράσουν) τις 10.000. Τα χρήματα είναι αναγκαία για την διοίκηση, καθώς μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να κλείσει τρύπες προς παίκτες, παλαιούς/νυν, με τις "πηγές" εσόδων να είναι τα διαρκείας, αλλά βασικά πρέπει να είναι από τους/τον μετόχους/μέτοχο.

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και προκειμένου να ξεπεράσει κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες (βλέπε αδειοδότηση), στηρίχτηκε στους παίκτες που υπέγραψαν για να πάρει η Ένωση την άδεια.

Πλέον φτάσαμε στο σημείο, όπου μέχρι και το τέλος του μήνα η διοίκηση θα πρέπει να φανεί συνεπής προς παίκτες που είτε ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, είτε συνεχίζουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους.

Κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν καταθέσει προσφυγή (Νασούτι), ενώ άλλοι το σκέφτονται ως μελλοντική ενέργεια (Μπλάνκο). Το σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ θα έχει πρόβλημα σημαντικό εάν περάσει η 31η Αυγούστου και δεν έχουν διευθετηθεί οι συγκεκριμένες υποχρεώσεις.

sport24.gr