ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Κοκολοδημητράκης: Ότι καλύτερο ο κόσμος της ΑΕΚ

Ο Νίκος Κοκολοδημητράκης δηλώνει δικαιωμένος για τη μεταγραφή του στην ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξή του στον Κώστα Παρασκευόπουλο της Ώρας των Σπορ


Με δεδομένο ότι ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ από τη νέα σεζόν, αναμφίβολα δεν ήταν και το πλέον εύκολο πράγμα, να καλυφθεί το κενό που προέκυψε στη θέση του πίβοτ. Ωστόσο, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» έκαναν την καλύτερη δυνατή κίνηση, καθώς απέκτησαν τον Νίκο Κοκολοδημητράκη, έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Ο πανύψηλος Κρητικός (2.02 μ.), παραχώρησε στην «ΩΡΑ των σπορ» την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΑΕΚ και εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο», αλλά και από τον κόσμο της ομάδας, για τον οποίο μίλησε με θαυμασμό.

Αρχικά, ο Κοκολοδημητράκης μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις ως παίκτης του «Δικέφαλου» και υπογράμμισε χαρακτηριστικά τα παρακάτω: «Είναι άψογες οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ΑΕΚ. Γνωρίζω τους προπονητές και τους παίκτες και αυτό με κάνει να είμαι σε ένα πιο οικείο περιβάλλον, οπότε και να προσαρμοστώ καλύτερα. Η ΑΕΚ έχει δείξει βήμα-βήμα όλα αυτά τα χρόνια, πόσο μεγάλο σωματείο είναι πλέον στο χάντμπολ. Οι απαιτήσεις της ομάδας είναι μεγάλες. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά».

Σχετικά με το γεγονός ότι η ΑΕΚ φέτος ξεκινάει ως πρωταθλήτρια, ο Νίκος Κοκολοδημητράκης ξεκαθάρισε: «Πιστεύω ότι έχουμε ένα αβαντάζ, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Το ρόστερ πιστεύω είναι πιο πλήρες από ποτέ, εν συγκρίσει με άλλων ομάδων. Έχουμε πολλούς καλούς νέους και παλιούς παίκτες. Η ομάδα πρέπει να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που έχει τόσα χρόνια. Όποιος νέος έρχεται, νιώθει αμέσως λες και είναι πολλά χρόνια στην ομάδα». Όσο για τους συμπαίκτες που τον βοήθησαν να «εγκλιματιστεί» μόλις πρωτοήρθε στην ΑΕΚ: «Σίγουρα ο Δημήτρης (σ. σ. Καφφάτος), ο Γιώργος (σ. σ. Παπαδόπουλος), ο Χριστόφορος (σ. σ. Μπακαούκας) και ο Βακάλης, που είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Όλοι τους, έβαλαν ένα… λιθαράκι και είναι αξιόλογοι παίκτες».

Σχετικά με τους στόχους της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, ο Νίκος Κοκολοδημητράκης υπογράμμισε: «Θέλουμε να πάμε καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ΑΕΚ πρέπει να κατακτήσει το νταμπλ, που της λείπει. Πιστεύω ότι η Ευρώπη είναι μια πρόκληση και για την ΑΕΚ και για κάθε παίκτη ξεχωριστά. Εγώ έχω παίξει Champions League στην Ελβετία, με προπονητή τον Νίκο Γραμματικό. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Έχουμε μπροστά μας το Final-4, όπου μετέχουν ακόμα τρεις δυνατές ομάδες. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Κλείνοντας, ο Νίκος Κοκολοδημητράκης στάθηκε ιδιαίτερα και για τον κόσμο της ΑΕΚ, για τον οποίο επισήμανε τα ακόλουθα: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πραγματικά απίστευτος. Η αλήθεια είναι ότι ζήλευα αυτή την κατάσταση ως αντίπαλος. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Πιστεύω πρέπει να ανταμείψουμε τον κόσμο μας, που σίγουρα είναι διαφήμιση για το άθλημα».


aek-live.gr