ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Μπαρούσο και… τσάμπα...

Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί και εξετάζονται εδώ και καιρό για την θέση του αμυντικού μέσου είναι του Απιμάχ Μπαρούσο.

Του 27χρονου «κόφτη» της Ρόμα, ο οποίος έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα εκτός Ιταλίας για να συνεχίσει την καριέρα του, προκειμένου να ανοίξει θέση ξένη στην ομάδα της Ρώμης (μόνο με αυτόν τον τρόπο αδειάζει θέση ξένου στο ιταλικό πρωτάθλημα).

Μάλιστα, λόγω του ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος σύλλογος έξω από την Ιταλία για να τον αποκτήσει, αναγκάζει την διοίκηση της Ρόμα να πληρώσει ακόμα και το συμβόλαιο του προκειμένου να κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του, αφού οι μέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζουν.

Αυτό αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων «Goal» και «Ώρας των σπορ», που τονίζουν μάλιστα πως η προοπτική αυτή δεν αφήνει καθόλου αδιάφορους τους ανθρώπους της ΑΕΚ καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να διατεθούν για έναν ακόμα παίκτη που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και θα έχει τον ρόλο του «αντί-Μίτσελ», που αποτελεί προτεραιότητα για τον Χιμένεθ, όπως αποφασίστηκε από τις συζητήσεις που έγιναν στην Κύπρο.

aek365.gr