ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ακόμα σε αναζήτηση χρημάτων στην ΑΕΚ.

Η διοίκηση έχει ακόμα 15 μέρες προκειμένου να βρει 1,5 με 2 εκατ. ευρώ μόνο για να καλύψει τις περσινές οφειλές της προς τους παίκτες.

 

Ο καιρός περνά γρήγορα και βασανιστικά (όπως αποδεικνύεται) για τη διοίκηση της ΑΕΚ. Τα ανοιχτά οικονομικά μέτωπα είναι ανοιχτά και δεν λένε να κλείσουν, αφού παρά το γεγονός ότι ο Πέτρος Παππάς με τη χθεσινή αποκλειστική δήλωσή του στο aek365.gr είπε «είμαι εδώ» χρήματα ακόμα δεν έχει βάλει - όπως εξάλλου και ο Νοτιάς. Το βαρύ φορτίο που έχει να... ξεφορτώσει η διοίκηση έχει να κάνει με τις οφειλές προς τους παίκτες. Περσινές οφειλές, υπενθυμίζουμε.

Πολλοί ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι 4 και 5 μήνες, ενώ κάποιοι άλλοι μάλιστα ακόμα παραπάνω χρονικό διάστημα! Οι ίδιοι έχουν δείξει τεράστια υπομονή και θέληση, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα, αντιλαμβανόμενοι την τραγική κατάσταση. Περιμένουν ωστόσο, αθόρυβα, να τηρηθούν οι υποσχέσεις για εξόφληση των οφειλών έως τέλος του μήνα.

Μάλιστα, ο Σταύρος Αδαμίδης έχει υποσχεθεί στους παίκτες, μέσω των αρχηγών στην τελευταία κουβέντα που είχε μαζί τους αρχές του μήνα, ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα δώσει ένα μέρος των οφειλών! Το συνολικό ποσό που καλείται να βρει, και δεν τα έχει καταφέρει ως τώρα η διοίκηση, είναι κάτι παραπάνω από 1,5 εκατ. ευρώ. Και πρέπει να βρεθούν άμεσα...

aek365.gr