ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ιταλοί για Γκέντσογλου.

Ο Σάββας Γκέντσογλου βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Μανόλο Χιμενέθ για μια θέση στη μεσαία γραμμή (ειδικότερα μετά τις απώλειες των Μίτσελ και Ντιόπ από το περσινό ρόστερ), ωστόσο δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο εξωτερικό, ειδικά αν η ομάδα που θα ενδιαφερθεί ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον αυριανό (06/08) αγώνα με την ισπανική Χετάφε στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα βρεθεί άνθρωπος για λογαριασμό ιταλικής ομάδας, με τα μάτια στραμμένα στον Ελληνα άσο. Η παρουσία και μόνο… κατασκόπου δίνει τροφή για σενάρια, καθώς δεν αποκλείεται στο περιθώριο του αγώνα να υπάρξει και κάποια επαφή με τους ανθρώπους της Ενωσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι, κατά τη διάρκεια παραμονής της ΑΕΚ στη Σλοβενία, για τον Γκέντσογλου είχαν επιδείξει ενδιαφέρον τόσο η Γκενκ όσο και Γάνδη από το Βέλγιο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της Ενωσης. Δεν αποκλείεται βέβαια, ρόλο να έπαιξε και η βούληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει την προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Για παράδειγμα, τον Γενάρη η Αταλάντα ήταν αυτή που είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 21χρονο μέσο (πακέτο με τον Μανωλά) χωρίς τότε να γίνει αποδεκτή από την πλευρά της Ενωσης.

Τώρα, πάντως, οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και αν βρεθεί ομάδα που θα προσφέρει την ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ, τότε ο Γκέντσογλου πολύ δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Σπάτων. Αλλωστε, ενδεχόμενη πώληση του Ελληνα άσου θα αυξήσει ελαφρώς και τις πιθανότητες για πραγματοποίηση μεταγραφής για την αναπλήρωση του κενού του Πάπα Μπούπα Ντιόπ.

exedrasports.gr