ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΒΟΜΒΑ: Ελληνικό τέλος - Mένουμε ΟΑΚΑ!

Μεγάλη ανατροπή υπήρξε τις τελευταίες ώρες σχετικά με την έδρα της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Παρά το γεγονός πως όλα ήταν έτοιμα ώστε η Ένωση να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Ελληνικού για τη νέα σεζόν, τα πλάνα αλλάζουν με την ομάδα να μένει στο ΟΑΚΑ.
 
Μια αναπάντεχη εξέλιξη επιφύλασσε ο σχεδιασμός της ομάδας για τη σεζόν 2013-2014. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε καταλήξει στο γήπεδο του Ελληνικού και μάλιστα είχε έρθει σε συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρία που θα έκανε τις βελτιώσεις, το deal ακυρώνεται.

Και αυτό διότι στο σχεδιασμό δεν συμπεριλήφθηκαν κάποιοι παράμετροι που θα έκαναν δύσκολη την άμεση χρήση του πρώην γηπέδου Baseball.. Συγκεκριμένα, οι όροι ασφαλείας προϋποθέτουν πολλές εργασίες αλλά και άδειες, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο με τη σέντρα της νέας χρονιάς. Σε κάθε έργο ωστόσο οι δύο παραπάνω παράμετροι ελλοχεύουν τον κίνδυνο χρονικής καθυστέρησης, κάτι που οδήγησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναγκάσει να ακυρώσει το σχέδιο για χρήση του Ελληνικού.

Όπως διαρρέεται μάλιστα ο επιχειρηματίας έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με το Ολυμπιακό Στάδιο, ώστε η ΑΕΚ να παραμείνει σε αυτό για δύο ακόμη χρόνια.

aek-live.gr