ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Τρελαίνει κόσμο ο ναός της ΑΕΚ

Το όνειρο όλων των φίλων της ΑΕΚ θα γίνει πραγματικότητα, οι εξελίξεις «τρέχουν» απίστευτα γρήγορα και το πλάνο της κατασκευής του ναού της Ένωσης προκαλεί… τρέλα μεταξύ των ΑΕΚτσήδων.

Τρελαίνει κόσμο ο ναός της ΑΕΚ 
 Όλα φαίνεται πως είναι προγραμματισμένα και δρομολογημένα. Ήταν να μην το πάρει απόφαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης γιατί από την στιγμή που το πήρε δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του και «τρέχει» το πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Ο «Τίγρης» τα έχει σκεφτεί όλα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το νέο παλάτι της ΑΕΚ θα έχει χωρητικότητα που θα ξεπερνά τις 30.000 με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει αποφασίσει για 33.000. Το γήπεδο προβλέπεται να έχει σκεπαστές εξέδρες και ο αγωνιστικός χώρος θα σκαφτεί προς τα κάτω. Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ, με τα 20 να τα δίνει η Περιφέρεια Αττικής ενώ το χρονοδιάγραμμα λέει πως από την ώρα που θα μπουν οι μπουλντόζες για να ξεκινήσουν τα έργα, μετά από περίπου 18 μήνες θα είναι έτοιμος ο ναός της ΑΕΚ!

Όλα αυτά έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι βλέπουν ένα όνειρο τους να πραγματοποιείται και μαζί με το κτίσιμο της ομάδας που θα επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα να μπουν και στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

sport-fm.gr