ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο «χάρτης» του ψηφοδελτίου

Το enwsi.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά ποιους εμπιστεύεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το ψηφοδέλτιο που θα στηρίξει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με σκοπό να γίνει η αρχή της …αναγέννησης του δικεφάλου.

Συνολικά 20 ονόματα για μια κοινή προσπάθεια με μπροστάρη τον «Τίγρη». Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Αναγέννηση της ΑΕΚ» είναι πλέον έτοιμοι να διεκδικήσουν την ψήφο των φίλων της ομάδας και να γράψουν το όνομά τους στην αλλαγή σελίδας του συλλόγου.

Εδώ και αρκετό καιρό το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για τους περισσότερους, αλλά σίγουρα αποτελεί έκπληξη το γεγονός της παρουσίας τους Μάκη Αγγελόπουλου. Ενός ανθρώπου με «βαρύ» όνομα στην ομάδα, ο οποίος πείστηκε να μπει και πάλι μπροστά για να βοηθήσει την ΑΕΚ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος, αλλά και παράγοντας της Ένωσης στα τέλη της δεκαετίας του ’90, μαζί με τον Πέτρο Στάθη, ενώ αποτελεί έναν απ” τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς και μεταξύ άλλων είναι εκπρόσωπος της «Lottomatica», μέσω της οποία συνεργάζεται με τον Μελισσανίδη στο πρότζεκτ του ΟΠΑΠ.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ενώ άμεσος συνεργάτης του (όπως και στις επιχειρήσεις του άλλωστε) θα είναι ο έγκριτος νομικός και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή μέλος και στην ΠΑΕ.

Θέση στο ψηφοδέλτιο θα έχει ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της ομάδας χάντμπολ, Δημήτρης Λαζόπουλος, ο οποίος απέδειξε απ” την πρώτη στιγμή ότι θέλει να πετύχει ακόμα και ευρωπαϊκές διακρίσεις με την Ένωση.

Εννοείται ότι και οι υπόλοιπες επιλογές έχουν την υπογραφή του Μελισσανίδη. Ο Ευάγγελος Ασλανίδης είναι καταξιωμένος γιατρός, ενώ οι Καρρέρ, Μπέργκοβιτς, Μάρκου είναι επιχειρηματίες. Συμμετέχει ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης, οι επιχειρηματίες Βάσσιος (είναι χορηγός του τμήματος μπάσκετ), Δεληδελιώτης, ο νομικός Κατσαδήμας και ο πρώην εκδότης Σπύρος Νταγιάκος.

Στο συνδυασμό «Αναγέννηση της ΑΕΚ» περιλαμβάνοναι επίσης οι Ντικιάδης (έχει άμεση σχέση με τη Νέα Φιλαδέλφεια), Ντονάς (ασχολείται ήδη με τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ), Σπύρος Παπαϊωάννου (μέλος της διοίκησης του τμήματος  μπάσκετ), Κώστας Ποτού (στηρίζει την ξιφασκία), ο γιατρός του τμήματος μπάσκετ και της ερασιτεχνικής, Χατζηκομνηνός και οι Χατζηπαντελής (προσωπική επιλογή του Λαζόπουλου) και Γιώργος Χήνας (γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ).
Την εξελεγκτική επιτροπή θα αποτελούν ο Φώτης Αρμπής και ο Δημήτρης Σταματιάδης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ...enwsi.gr