ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ότι πει ο Κολοσσός!

Παίκτες προτείνονται, Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλος κάνουν τις εισηγήσεις τους, όμως οι αποφάσεις για τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ θα ανήκουν εξ ολοκλήρου στον Δελλα σύμφωνα με τα σχέδια και τις ανάγκες του.

Στο AEK1924.gr έχετε διαβάσει πολλάκις για τους ξεκάθαρους ρόλους που θα υπάρχουν στο εξής στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εχθές, μέσω αποκλειστικού μας ρεπορτάζ, ενημερωθήκατε για τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη αναφορικά με την ενότητα που πρέπει να επικρατήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και το ξεκάθαρο των λεγομένων όσων εμπλέκονται στο εξής σε αυτήν.

Σήμερα θα σταθούμε περισσότερο στην περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις που θα αφορούν στη στελέχωση του κιτρινόμαυρου ρόστερ. Ο Κολοσσός, ως χαρακτήρας και σπουδαία προσωπικότητα, θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσει σε κλίμα διαφωνιών και εν μέσω αβεβαιότητας.

Οι ποδοσφαιριστές στους οποίους θα στηριχθεί η «ΑΕΚ της αντεπίθεσης» πρέπει να πληρούν (ανά θέση) τις προϋποθέσεις που ο ίδιος έχει ορίσει ως μη διαπραγματεύσιμες.

Ρόστερ βάσει των θέλω και αναγκών του

Κοινώς οι παίκτες της σεζόν 2013-14 θα βρίσκονται στο ρόστερ της Ένωσης επειδή - πάνω από όλα - θα το θέλει εκείνος. Χάρη δεν θα γίνει σε κανέναν, παίκτης δεν θα του επιβληθεί ακόμα και αν τύχει να έχουν διαφορετική άποψη για την ποιότητα και χρησιμότητά του ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το ότι θα υπάρξουν και διαφωνίες στην προσέγγιση για την απόκτηση ή πρωώθηση ενός ποδοσφαιριστή είναι αυτονόητο. Η βασική ιδέα όμως είναι αυτή: Ουδείς μπορεί να προσπεράσει την βούληση και κρίση του προπονητή. Ο Δέλλας θα λαμβάνει την τελική απόφαση και εκείνος είναι που μελλοντικά θα κληθεί να λογοδοτήσει αν έχει πέσω έξω.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς συνεργατές (και όχι μόνο φίλους). Πιάσαμε σήμερα την περίπτωση του Δέλλα για να καταδείξουμε ότι ο ρόλος του είναι ξεκάθαρος και στο δικό του χωράφι δεν θα πατάει κανείς. Το ίδιο θα ισχύει ασφαλώς και με τους άλλους σημαίνοντες «εργάτες» της ΑΕΚ στο μακρύ δρόμο της μεγάλης επιστροφής.

aek1924.gr