ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Έρευνα AEK LIVE: Σούπερ συνεργασία με CAMP 8

Μάθετε στο aek-live.gr όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για την συνεργασία της ΑΕΚ με το κέντρο αποκατάστασης αθλητών CAMP 8. Γιατί η συνεργασία αυτή ανεβάζει την Ένωση σε πολύ ψηλό επίπεδο. Πόσο θα είναι το κόστος και τι ακριβώς θα προσφέρει στην ΑΕΚ; 

Τις τελευταίες ώρες, όπως σας πληροφόρησε το aek-live.gr, διέρρευσε η συνεργασία της ΑΕΚ με το κέντρο αποκατάστασης CAMP 8. Τι είναι όμως το κέντρο αυτό και τι ακριβώς θα προσφέρει στην ΑΕΚ;

Το CAMP 8 είναι ένα κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή Σαν Ραφαέλ της Γαλλίας, και είναι εξειδικευμένο στους τραυματίες ποδοσφαιριστές. Με τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα που κατέχει προσφέρει στους αθλητές την καλύτερη αποκατάσταση για την άμεση επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, στην ίδια κατάσταση που βρίσκονταν πριν τον τραυματισμό.

Με απλά λόγια, αν κάποιος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τραυματιστεί θα μεταβαίνει στο κέντρο αυτό για αποθεραπεία, και θα μένει εκεί για όσο χρειαστεί. Μέσα στο CAMP 8 υπάρχει χώρος διαμονής των ποδοσφαιριστών.

Παίκτες υψηλού επιπέδου στο Camp8

Πολλές ομάδες από την Ευρώπη έχουν συνεργασία με την εταιρία αυτή, κυρίως Γαλλικές. Επίσης πολλοί ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου συνεργάζονται με την CAMP 8, ποδοσφαιριστές από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Μερικοί από αυτούς είναι οι Πατρις Εβρά (Μαντσεστερ Γιουνάιντετ), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Γουίλλιαμ Γκαλάς (Τότεναμ), Σίλβαϊν Ντίστιν (Έβερτον), Λούις Σαχά (Λάτσιο) και άλλοι πολλοί.

Οι περισσότερες Ελληνικές ομάδες συνεργάζονται με κέντρα αποθεραπείας στην Ελλάδα, που είναι σαφώς πιο χαμηλού επιπέδου από το CAMP 8. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή με την συγκεκριμένη συνεργασία, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους ποδοσφαιριστές της σε όλη την Ελλάδα. Και να είστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα κάνει την ΑΕΚ ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό για όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο κέντρο συνεργαζόταν η Ομόνοια Λευκωσίας την προηγούμενη τετραετία, ομάδα που πέρασε ο Μπάγεβιτς, και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι κέντρο είναι. Μάλιστα οι Κύπριοι σταμάτησαν την συνεργασία με το κέντρο αυτό λόγω του οικονομικού, με την τιμή χρησιμοποίησης του να υπολογίζεται περίπου στις 250.000 ευρώ τον χρόνο, βάσει της χρήσης του.

Μέτοχος του CAMP 8 o Άκης Ζήκος 

Ένας από τους δημιουργούς του κέντρου αυτού είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν Υπεύθυνος των Ακαδημιών, Άκης Ζήκος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δημιούργησε το κέντρο αυτό παρέα με τους πρώην συμπαίκτες του στη Μονακό Ζουλί, Πλαζίλ, Μαρκέζ και Μπερνάρντι μαζί με δύο κορυφαίους Γάλλους γιατρούς, τους Ερίκ Μπουράκι και Πατρικ Λεγκέν.

Μόλις άνοιξε το κέντρο αυτό μάλιστα ο Ζήκος είχε δηλώσει: «Δεν επένδυσα σε κάτι τέτοιο μόνο για οικονομικό όφελος, αλλά κι επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι, ύστερα από τόσα χρόνια καριέρας, πόσο σημαντικό είναι να είσαι υγιής και να επιστρέφεις δυνατός όσο το δυνατόν συντομότερα στον αγωνιστικό χώρο».

Δήλωση για το κέντρο αυτό είχε κάνει και ο Ντέμης Νικολαΐδης λέγοντας ότι: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους παίκτες η ύπαρξη ενός τέτοιου κέντρου».

 

Αντρέας Χριστοφή...aek-live.gr