ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το απόλυτο Financial Fair Play...17/06/2013 - 14:36


melissanidis2 
Είναι γεγονός πως η οικονομική επιφάνεια που έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και η «τρέλα» του για την ΑΕΚ, του δίνουν την δυνατότητα να «ψωνίζει» στην μεταγραφική αγορά ακόμα και από τα πιο ψηλά ράφια. Θα μπορούσε ακόμα και για τον προγραμματισμό της ομάδας στην Γ’ εθνική, να ξόδευε εκατομμύρια Ευρώ. Όμως το πλάνο του Μελισσανίδη είναι πολύ διαφορετικό. 
 
Ως βασικό πυλώνα του οικονομικού του σχεδίου, έχει το μοντέλο του Financial Fair Play, που θέλει να επιβάλει η ΦΙΦΑ. Αλλά στην αυθεντική του μορφή. Να μπορεί δηλαδή η ΑΕΚ, να χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο με τα δικά της έσοδα. Και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, αυτό είναι κάτι εφικτό. Με δεδομένο πως υπάρχουν προσδοκώμενα έσοδα και μάλιστα αρκετά ήδη από φέτος, ενώ τα έξοδα είναι εξαιρετικά περιορισμένα. 
 
Ο Μελισσανίδης θέλει να κάνει μια τέτοιου είδους οικονομική πολιτική, που θα του επιτρέψει σε δυο χρόνια που θα επιστρέψει η ΑΕΚ στην Σουπερλίγκα, να έχει ένα ταμείο που όχι μόνο δεν θα είναι μείον, αλλά θα είναι γεμάτο και υγειές. Και από το ταμείο αυτό να μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που να καταστήσουν την ομάδα ανταγωνιστική. Με αποθεματικό δηλαδή άνω των 10 εκατομμυρίων Ευρώ, φτάνοντας στην Σουπερλιγκα, οι μεταγραφές που θα μπορούν να γίνουν, θα είναι υψηλού επιπέδου. Και πάνω σ’ αυτό το πλάνο, θέλει ο Μελισσανίδης να συνεχίσει, ακόμα και όταν η ομάδα θα επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.
 
 
enwsi.gr