ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Διαγωνισμός για το γήπεδο!

Τα πράγματα, όσον αφορά την ανακατασκευή του γηπέδου του Ελληνικού, έχουν πάρει τον δρόμο τους έπειτα από την υπογραφή των συμβάσεων και εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ρίξει το βάρος του στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 Ο Τίγρης βρίσκεται σε καθημερινή επαφή τόσο με κατασκευαστικές εταιρείες, όσο και με αρχιτέκτονες, προκειμένου μέσα από την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων να καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, όσον αφορά τα σχέδια του νέου Ναού της Ένωσης.

 Όπως έχετε διαβάσει εδώ και μέρες, τη δεδομένη στιγμή φαβορί για να αναλάβει την σχεδίαση του γηπέδου είναι το ιταλικό αρχιτεκτονικό γραφείο που είχε αναλάβει το γήπεδο της Γιουβέντους.

Ωστόσο, ο Μελισσανίδης συζητάει και με άλλους αρχιτέκτονες (και από το εξωτερικό) και η τελική του επιλογή θα κριθεί -όπως είναι φυσικό- από το τελικό πρότζεκτ που θα του παρουσιαστεί. Όσον αφορά τις κατασκευαστικές, επιθυμία του ιδιοκτήτη της Aegean είναι να συνεργαστεί με ελληνική εταιρεία, ωστόσο η ανάδοχος του έργου θα προκύψει μέσα από μειοδοτικό διεθνή διαγωνισμό.

aek365.gr