ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Συνεχίζουν τα έργα διόρθωσης.

Οι εργασίες στα γήπεδα των Σπάτων βρίσκονται σε εξέλιξη κάτι που δείχνει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ως προτεραιότητα την βελτίωση τους σε περίπτωση που τελικά η ΑΕΚ παραμείνει εκεί. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του ΑΕΚ1924.gr με τον άνθρωπο που προσπαθεί να διορθώσει σημεία του γηπέδου τα οποία έχουν τη μορφή… χωραφιού.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο έχει διευθετήσει τα θέματα που αφορούν την ομάδα και όλα κυλούν ρολόι παρά την απουσία του.

Τα γήπεδα των Σπάτων δημιούργησαν αρκετές φορές προβλήματα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς δεν τόλμαγε να βρέξει και το γρασίδι μετατρέπονταν σε βούρκο «απαγορεύοντας» τους να προπονηθούν.

Η κατάσταση στο προπονητικό κέντρο έχει σχολιαστεί αρνητικά ουκ ολίγες φορές και μάλιστα ήταν και η πρώτη παρατήρηση που έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την πρώτη φορά που βρέθηκε εκεί για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, ο Σέρβος πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν διευθυντής της είχε επιστήσει την προσοχή του Μελισσανίδη στο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον Τίγρη να κάνει σαφές ότι προτεραιότητα του θα είναι η βελτίωση των γηπέδων έτσι ώστε να μπορούν προπονητές και παίκτες να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Το ΑΕΚ1924.gr βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και τσέκαρε ιδίοις όμμασι τις εργασίες που γίνονται στα γήπεδα. Οι λακκούβες όπως θα παρατηρήσετε στη φωτογραφία έχουν καλυφθεί ενώ ένας υπεύθυνος φροντίζει τα σημεία που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα και είναι αυτά κυρίως μπροστά από τα τέρματα (μικρή περιοχή).

erga1
erga2
erga3