ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Χρυσό» τηλεοπτικό συμβόλαιο...26/06/2013 - 15:08

kameraΣτην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως την επόμενη σεζόν μεγάλο μέρος των εσόδων που θα προκύψουν για την ομάδα θα προέλθει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δίχως πλέον την υποχρέωση για κοινή συμφωνία με τις υπόλοιπες ομάδες της Superleague, η Ενωση έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευθεί μόνη της. Και όλα δείχνουν, πως αυτή η υπόθεση θα φέρει σημαντικά έσοδα στο ταμείο.

Οσοι γνωρίζουν καλά τους κανόνες της αγοράς, εκτιμούν πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει μίνιμουμ 1 εκατ. ευρώ από τη διαδικασία. Η δυναμική που κουβαλά το όνομα και ο κόσμος της, ακόμα και στην Γ’ Εθνική, τη μετατραπεί σε ελκυστικό προϊόν. Και από τη διάθεση που δείχνουν τόσο η Nova, όσο και ο ΟΤΕ, φαίνεται πως αμφότεροι επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν τα δικαιώματα της Ενωσης και θα υπάρξει πλειστηριασμός.

Οσο πιο έντονος είναι ο ανταγωνισμός, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα οφέλη της ΑΕΚ από τη διαδικασία. Με τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά, υπάρχει η εκτίμηση πως μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ. Και στην Ενωση δεν βιάζονται καθόλου, καθώς ξέρουν πως από εδώ και πέρα ο χρόνος είναι σύμμαχος τους.

enwsi.gr