ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μπακαούκας: «Θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»22/06/2013 - 16:01

 
 
267f23269d1ebc1302a5fe72b8f3c3e5_50712Ο Χριστόφορος Μπακαούκας αποτελεί κάτι παραπάνω από έναν παίκτη για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Είναι ο άνθρωπος που έκανε τον κόσμο της ΑΕΚ να αγαπήσει το χάντμπολ. Είναι ο «αρχηγός» που κατάφερε να γίνει σύνθημα στα χείλη των Ενωσιτών σε ένα άθλημα που οι περισσότεροι ακόμα και τώρα μπορεί να μην το γνώριζαν πριν λίγα χρόνια. Είναι ο «Μπάκα» για τους συμπαίκτες του, για τους οποίους έχει βγει πολλές φορές μπροστά.

 Ο Χριστόφορος Μπακαούκας έχει συνδυάσει όσο λίγοι το όνομα του με την ομάδα χάντμπολ και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη νέα εποχή που ξεκινάει στην ΑΕΚ. Ο αρχηγός της «Ένωσης» συμφώνησε με τον Δημήτρη Λαζόπουλο και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με τον «δικέφαλο» στο στήθος για δυο ακόμα τουλάχιστον χρόνια.

Οι δυο άνδρες δεν χρειάστηκαν παραπάνω από πέντε λεπτά για να δώσουν τα χέρια καθώς ο «Μπάκα» ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ και ο πρόεδρος του τμήματος του έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως θα αποτελέσει και για τα επόμενα χρόνια ο ηγέτης της ομάδας χάντμπολ.

 Ο Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την ανανέωση της συνεργασίας του και σχολίασε πως είναι κάτι που το ήθελε και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να σκεφτεί πως θα ολοκληρώσει αλλού την καριέρα του πλην της ΑΕΚ. «Συμφώνησα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ούτως η άλλως θα έμενα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσφορά που μου έκανε ο κ. Λαζόπουλος. Είναι ένας άνθρωπος ντόμπρος και σοβαρός.

 Φάνηκε από την πρώτη στιγμή που μας μίλησε και όπως αποδεικνύεται τα λόγια του αυτά τα κάνει και πράξη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Εννοείται ότι θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν θα είναι μετά από αυτά τα δύο χρόνια ή θα αγωνιστώ έναν ακόμα αλλά όπως και να’ χει δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα είμαι σε άλλη ομάδα».

«Μεγάλη εμπειρία το Τσάμπιονς Λιγκ»

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται πλέον για τη νέα χρονιά όπου θα την βρει για δεύτερη φορά στην ιστορία της να συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας αναφέρθηκε σε αυτή τη νέα πρόκληση, τονίζοντας πως είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση αλλά με την κατάλληλη ενίσχυση θα παλέψουν για να πετύχουν κάτι καλό:

 «Το Τσάμπιονς Λιγκ κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση. Σαν εμπειρία είναι μεγάλη και αν μπορέσουμε να περάσουμε θα είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ΑΕΚ. Θεωρώ πως η διοίκηση κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να ενισχύσει την ομάδα.

 Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε από την μεριά μας είναι να έχουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε σκληρά, διότι μπορεί να είμαστε πρωταθλητές, αλλά αυτό σημαίνει πως όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Για αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και να συνεχίσουμε αυτό που πετύχαμε φέτος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

enwsi.gr