ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Νίκο, έλα κι εσύ μαζί μας!

Το ΑΕΚ1924.gr αποκαλύπτει το περιεχόμενο της τελευταίας τηλεφωνικής συνομιλίας του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Νίκο Νοτιά. Απόλυτα ενωτικός ο Τίγρης, τον κάλεσε να συνδράμει και εκείνος στην κατασκευή του γηπέδου. Τι ειπώθηκε για το θέμα των Σπάτων.

Ήταν πολλές οι φορές κατά το παρελθόν που ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπάθησε να πείσει τους άλλοτε μεγαλομετόχους της ΠΑΕ και πρωτίστως τους Παππά, Νοτιά, Χατζηιωάννου και Γκούμα να πορευτούν στο πλευρό του για την αναγέννηση της ΑΕΚ. Οι απόπειρες του έπεσαν στο κενό...

Ωστόσο, εν τέλει βρήκε τον τρόπο να τους φέρει όλους κοντά του. Οι Παππάς και Χατζηιωάννου δεσμεύτηκαν με δημόσιες τοποθετήσεις του ότι θα συνδράμουν αποφασιστικά (μέσω χρηματοδότησης σημαντικών κεφαλαίων) για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Γκούμας δεν το έχει πράξει με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο είναι θετικός, ενώ ο Νοτιάς απόσχει της προσπάθειας κυρίως λόγω προπονητικού.

Στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία για τη χρήση του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, ιδιοκτησίας του Νοτιά, ο Τίγρης υπήρξε για ακόμα μία φορά ενωτικός: «Νίκο, έλα κι εσύ μαζί μας. Θα φτιάξουμε κάτι μεγάλο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πρέπει να είσαι μέρος του, το αξίζεις, έχεις προσφέρει» ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη όπως γνωρίζει το ΑΕΚ1924.gr.

Ο Νοτιάς παραμένει διστακτικός καθώς τον ενδιαφέρει κυρίως η προάσπιση των συμφερόντων της επένδυσης που έκανε στα Σπάτα και η οποία είναι αλήθεια ότι χρυσοπλήρωσε. Από την άλλη, έχοντας σκορπίσει πολλά χρήματα στους 5 ανέμους, δίχως το παραμικρό αντίκρισμα και χωρίς καμία ηθική ικανοποίηση, ίσως εν τέλει ενεργήσει διαφορετικά και μπει και εκείνος στην ομάδα του γηπέδου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για το προπονητικό, το ενοίκιο, τις κατασκευές που πρέπει να γίνουν εκεί. Διαφορές υπάρχουν ακόμα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr είναι μικρότερες εν συγκρίσει με τις αρχικές. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος θα αποτελέσει και το σημείο κλειδί για τη δραστηριοποίηση ή όχι του χιώτη εφοπλιστή στο πρότζεκτ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μελισσανίδης εξακολουθεί πάντως να κοιτάζει και την περίπτωση της Παιανίας, για την πώληση των προπονητικών εγκαταστάσεων της οποίας η οικογένεια Βαρδινογιάννη αξιώνει 12 εκατ. ευρώ.

ΑΕΚ1924.gr