ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Με την Ντιναμό Μινσκ η ΑΕΚ στον ημιτελικό των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ


Με την Ντιναμό Μινσκ η ΑΕΚ στον ημιτελικό των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

27/06/2013 - 15:51 2

aek_handball1Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην Βιέννη η κλήρωση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ΑΕΚ να καταλήγει στον 2ο όμιλο με τις Ντιναμό Μινσκ, Τατράν Πρεσόφ και Μπεσίκτας.

 Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» θα τεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό των προκριματικών με την Ντιναμό Μινσκ από την Λευκορωσία. Στην περίπτωση που η Ένωση πάρει τη νίκη θα αναμετρηθεί με το νικητή του άλλου ημιτελικού, δηλαδή είτε με την Τατράν Πρεσόφ από την Σλοβακία, είτε με την τουρκική Μπεσίκτας.

Ο νικητής του τελικού θα πάρει το «εισιτήριο» για την φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου- 1η Σεπτεμβρίου, με την έδρα του τουρνουά να ορίζεται κατόπιν κλήρωσης.

Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» δεν στάθηκαν τυχεροί στην σημερινή κλήρωση καθώς στον δρόμο τους βρήκαν τον πιο δυνατό αντίπαλο (οι άλλες ομάδες με τις οποίες θα μπορούσε να κληρωθεί η ΑΕΚ ήταν οι Μπόρατς από την Βοσνία και η ρουμανική Κονστάντζα). Η Ντιναμό Μινσκ είναι ανερχόμενη δύναμη στο ευρωπαϊκό χάντμπολ και μάλιστα πέρυσι η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας έφτασε μέχρι τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ...enwsi.gr