ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Και επίσημα στα χέρια του «τίγρη» η ΑΕΚ, μετά την απόφαση της …κάλπης.

Σε νέα εποχή εισήλθε και επίσημα η ΑΕΚ, έπειτα από τις χθεσινές (9/6) εκλογές της Ερασιτεχνικής. Δύο μέρες μετά την επίσημη εκκαθάριση της ΠΑΕ, το σωματείο πέρασε στον απόλυτο έλεγχο του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Κωνσταντίνου Κοτσάτου. Όπως ήταν αναμενόμενο, θριάμβευσαν απόλυτα στις εκλογές του σωματείου και πλέον η τύχη και το μέλλον της Ενωσης, περνά αποκλειστικά από τα χέρια του «τίγρη».

Ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος είναι πως ο Μελισσανίδης μπόρεσε να εκλέξει στο νέο 15μελες ΔΣ, όλα τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του που επιθυμούσε. Πέραν των Κοτσάτου, Αλεξίου και Λαζόπουλου, ο «τίγρης» ήθελε στη διοίκηση τους Ασλανίδη, Αγγελόπουλο, Μάρκου, Μπέργκοβιτς, Ανατολιωτάκη και όλοι κατάφεραν να εκλεγούν. Κάτι που αυτόματα σημαίνει, πως ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να συναντήσει ζητήματα με εσωτερικές τριβές.

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η επίσημη τοποθέτηση του. Διότι μπορεί εκείνος να ήταν «σφίγγα» κατά την παρουσία του στις εκλογές του σωματείου, αλλά άμεσα προτίθεται να τοποθετηθεί δημόσια και να ενημερώσει τους φίλους της ΑΕΚ για τις προθέσεις του. Με βασικούς άξονες βέβαια, την κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ...enwsi.gr