ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Όνομα – «βόμβα» ξένου για πίβοτ φέρνει στην ΑΕΚ ο Λαζόπουλος...24/06/2013 - 06:39

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊΟ Δημήτρης Λαζόπουλος έχει αποφασίσει να δημιουργήσει στην ΑΕΚ ένα ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου, ώστε να μπορεί ο Γιάννης Αρβανίτης να δουλέψει όπως πρέπει για να φτιάξει την ομάδα που θα προχωρήσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και θα διατηρήσει το νταμπλ στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η ΑΕΚ θα φέρει και δύο ξένους, πιθανότατα για τις θέσεις του πίβοτ και του πλέι μέικερ. Ειδικά για την θέση του πίβοτ, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο Λαζόπουλος ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα όνομα – «βόμβα» από την ξένη αγορά.

Οι επαφές είναι προχωρημένες και το όνομα θα δημοσιοποιηθεί μόνο όταν έχει τελειώσει η συμφωνία, για να μην «χαλάσει» τίποτα. Άλλωστε, μιλάμε για παίκτη του οποίου η μεταγραφή θα κάνει αίσθηση και στο ευρωπαϊκό χάντμπολ. Επίσης, πολύ καλή μεταγραφή ξένου θα αφορά και την θέση του πλέι μέικερ αφού υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση και εκεί. Επίσης, γίνονται προσπάθειες για την υπόθεση του Σπύρου Μπαλωμένου μήπως αλλάξει η κατάσταση και «σπάσει» η συμφωνία με την αυστριακή ομάδα, κάτι που δεν είναι πολύ εύκολο και απαιτεί χρήματα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ....enwsi.gr