ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Όλα τα τελευταία νέα της "μπασκετικής" ΑΕΚ!

Οι μεταγραφικές κινήσεις
Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί έγκυρα και έγκαιρα από το aek-live εδώ και εδώ, η Ένωση είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 32χρονο Β. Καράμπουλα. Ο Καράμπουλας αγωνίζεται στην θέση 3 και στην σεζόν που τελείωσε ήταν κορυφαίο μέλος της ομάδας της Κηφισιάς, η οποία θυμίζουμε πως κέρδισε την άνοδό της στην Α1 κατηγορία. 

Πέραν αυτών οι βασικοί στόχοι του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης της Βασίλισσας θα είναι οι παίκτες που θα αγωνίζονται στις θέσεις 1 και 5. Το βάρος δηλαδή θα πέσει στον πλέϊ μέϊκερ και στον σέντερ. 
Φυσικά η ομάδα σχεδιάζεται έτσι ώστε το δυναμικό της να είναι ανάλογης ποιότητας με αυτό των ομάδων της Α1 (επομένως θα ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις), διότι θυμίζουμε ότι η ομάδα φέτος θα αγωνιστεί και στο Κύπελλο Ελλάδος. 
Προσθήκες παικτών κάτω των 22 ετών
Σε αυτή την φάση πρέπει να επισημάνουμε ότι η ομάδα ρίχνει το βάρος της και σε επιλογές παικτών που είναι κάτω από τα 22 έτη. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Σπ. Παναγιωταράς (πλέϊ μέϊκερ, 20 ετών) και ο Σωκ. Ψαρόπουλος που αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και είναι 21 ετών. Όμως αυτές οι περιπτώσεις κατά καμία έννοια δεν είναι οι μοναδικές όσων αφορά το scouting νεαρών παικτών, αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις που επίσης εξετάζονται ενδελεχώς.
Το γήπεδο της επόμενης σεζόν
Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι λέξεις, οι λύσεις που εξετάζονται κυρίως για το θέμα της έδρας της ομάδας τη νέα σεζόν, είναι 2. 
Το κλειστό του Αμαρουσίου
1) Το γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι (1300 θέσεων)
και 
2) Το κλειστό της Κυψέλης (800 θέσεων)
Όσον αφορά το γήπεδο του Αμαρουσίου οι συζητήσεις είναι σε πολύ πιο προχωρημένο επίπεδο και την διαπραγμάτευση την έχει αναλάβει αυτοπροσώπως ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ο κ. Κοτσάτος
Επαφή έγινε πριν μερικές ημέρες και με τους ιθύνοντες του κλειστού της Κυψέλης, όπου οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξεκαθάρισαν ότι είναι διατεθειμένοι να δώσουν (σχετικά με τα χρήματα του ενοικίου κτλ), αυτά που διέθεταν και πέρυσι για το κλειστό της Ζωφριάς.
Εν κατακλείδι τις επόμενες ημέρες ο κόσμος της ομάδας είναι δεδομένο ότι θα πληροφορηθεί την έδρα της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. 
 
aek-live.gr