ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Οι μέρες περνούν, το Πρωτοδικείο έρχεται.

Ο μεν (λέγε με Σταύρο Αδαμίδη) προσπαθεί να κερδίσει χρόνο διαρρέοντας διαπραγματεύσεις με επενδυτές μέχρι τη διενέργεια της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης (πιθανότατα θα υπάρξει νέα αναβολή την προσεχή Τρίτη και αυτή θα διεξαχθεί περί τα τέλη του μήνα) της ΑΕΚ προκειμένου να πάρει παράταση ζωής στην πολύ γλυκιά για όλους προεδρική καρέκλα.

Ο δε (λέγε με Νίκο Νοτιά) φέρεται να αναζητά λύση στο οικονομικό και επενδυτικό πρόβλημα της Ενωσης προσπαθώντας να ενεργοποιήσει εκ νέου την ομάδα του 2004, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει απευθύνει πρόσκληση σε κανέναν πρώην μέτοχο και έχοντας ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανοίξει εκ νέου την κάνουλα της χρηματοδότησης!
Η Ερασιτεχνική και οι παλαίμαχοι απευθύνουν απεγνωσμένα έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να το κάνει, έχοντας όλη την καλή διάθεση να συνεισφέρουν σε επίπεδο διοίκησης, αλλά ξεκαθαρίζοντας πως λύση στο οικονομικό πρόβλημα δεν μπορούν να βρουν. Ο Παππάς και οι υπόλοιποι μέτοχοι παραμένουν συνεπείς στη θέση τους και ακολουθούν απαρέγκλιτα το δρόμο της σιωπής και της αφάνειας.
Οι φίλαθλοι δείχνουν την ξεκάθαρη διαφωνία τους με τους χειρισμούς των διοικήσεων των τελευταίων ετών επιλέγοντας το δρόμο της αποχής και της αποστροφής. Και μέσα σε όλα αυτά η ΑΕΚ εξακολουθεί να φυτοζωεί και να παλινδρομεί ανάμεσα στη φθορά και την αφθαρσία, με τις ελπίδες να λαμπυρίσει έστω μια μικρή ακτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ να εκμηδενίζονται όσο περνούν οι μέρες και τη λύση του Πρωτοδικείου να πλησιάζει.
Αυτή είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στην Ενωση χωρίς να παρατηρείται η παραμικρή εξέλιξη με το οικονομικό και μετοχικό πρόβλημα να διογκώνεται. Και φαίνεται πως δύσκολα θα υπάρχει κάτι νεότερο μέχρι την επαναληπτική γενική συνέλευση όσο και αν οι «κιτρινόμαυροι» αξιωματούχοι, είτε διά στόματος Μάκη Κασνακίδη είτε μέσω διαρροών του υπό παραίτηση προέδρου Σταύρου Αδαμίδη παρακαλούν ουσιαστικά οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να αγοράσει το 51% των μετοχών της ΑΕΚ έναντι 10 εκατ. ευρώ.
Είναι γεγονός πως ο Αδαμίδης δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση του Κασνακίδη να αναφέρει στη συνέλευση της Ερασιτεχνικής πως η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με 3 εταιρείες που φέρεται να θέλουν να επενδύ
Είναι γεγονός πως ο Αδαμίδης δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση του Κασνακίδη να αναφέρει στη συνέλευση της Ερασιτεχνικής πως η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με 3 εταιρείες που φέρεται να θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα
Αλλωστε, αν υπήρχε κάποιος ενδιαφερόμενος να επενδύσει στο σύλλογο θα το είχε ήδη κάνει, με τις όποιες συζητήσεις που διαρρέεται πως γίνονται να βρίσκονται σε νηπιακό στάδιο.

Ζητούν πειστικές απαντήσεις

Ξεκάθαρες και σαφείς απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα θα ζητήσουναπό τη διοίκηση της ΑΕΚ στην επικείμενη έκτακτη γενική συνέλευση μικρομέτοχοι της ΠΑΕ. Μάλιστα, επ' αυτού ενημέρωσαν και επίσημα την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση μέσω αίτησης που απέστειλαν, την οποία και παραθέτουμε.
«ΑΙΤΗΣΗ

Της παρ. 4 του άρθρου 39 του Ν. 2190/20

Προς το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ

Με την ιδιότητά μας ως μετόχων κατόχων ονομαστικών μετοχών της ΠΑΕ που έχουμε νομιμοποιηθεί για να παραστούμε στην έκτακτη ΓΣ της 1ης/11/2011 ή και σε κάθε άλλη, κατόπιν τυχόν αναβολής, ζητούμε όπως, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 39 του Ν.2190/20, παράσχετε στη γενική συνέλευση τις ακόλουθες συγκεκριμένες πληροφορίες για τις υποθέσεις της εταιρείας που είναι χρήσιμες για την εκτίμηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης:

α) να τεθεί υπ' όψιν της ΓΣ ο ισολογισμός χρήσεως 1/7/2010-30/6/2011 όπως αυτός έχει καταχωρηθεί στα νόμιμα θεωρημένο Βιβλίο Απογραφών και Ισολογισμών της εταιρείας, στοιχείο απαραίτητο για τη λήψη αποφάσεων επί του 1ου θέματος της ημερησίας διατάξεως.

β) Να τεθεί υπόψη της ΓΣ η σύμβαση ενεχύρου Α' τάξης επί των μετοχών της ΠΑΕ των μετόχων κ. Νικολαΐδη, Κανελλόπουλου, Κούλη, Γκούμα, Παππά, Θανόπουλου και Νοτιά προς εξασφάλιση της πληρωμής του ομολογιακού δανείου της Morgan Stanley.

γ) Να επιδειχθεί στη ΓΣ το βιβλίο μετόχων (μετοχολόγιο) για να διαπιστωθεί ποιοι είναι σήμερα μέτοχοι της εταιρείας και νομιμοποιούνται να παρίστανται στη συνέλευση και να ψηφίζουν.
Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΙ».

sentragoal.gr