ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ενίσχυση για ακόμα ψηλότερα.

Η μεταγραφική περίοδος στον στίβο ολοκληρώθηκε  και η ΑΕΚ κατάφερε με προσεγμένες κινήσεις να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το  δυναμικό της και να διατηρήσει ψηλά τον πήχη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ήρθαν σε συμφωνία με εφτά αθλητές η απόκτηση των οποίων ανακοινώθηκε και επίσημα ενώ υπάρχουν δυο ακόμα περιπτώσεις που θα ξεκαθαρίσουν μέσω ΑΣΕΑΔ. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση εφτά αθλητών και αθλητριών, ενισχύοντας τη γυναικεία ομάδα και παράλληλα προσθέτοντας τρεις αξιόλογους αθλητές στην ομάδα των ανδρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:  
 
«Σε σημαντικές προσθήκες προχώρησε το τμήμα στίβου της ΑΕΚ. Η μεταγραφική περίοδος έληξε και η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με 7 αθλητές που θα την βοηθήσουν να διατηρήσει και τη νέα σεζόν ψηλά τον πήχη. Συγκεκριμένα στο δυναμικό της ΑΕΚ ανήκουν πλέον οι: Σουζάνα Κορδώση (μήκος), Χρύσα Τσαντικίδου (δρόμους –αντοχή), Ιωάννα Εμμανουηλίδου (ακόντιο –σφαίρα), Θεοδώρα Γεωργίου (μήκος –τριπλούν), Κωνσταντίνος Γκελαούτος (3χλμ-1.500μ), Προκόπιος Χατζάκης (800μ-1500μ) και Χριστόφορος Τσαντικίδης (100μ-200μ).

Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην οικογένεια της ΑΕΚ και τους εύχεται κάθε επιτυχία». Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν δώσει τα χέρια με δυο ακόμα αθλητές, ωστόσο τα δελτία τους τα διεκδικήσει η ΑΕΚ μέσω ΑΣΕΑΔ. Ο λόγος για τους Γρηγόρη Βουτσινά (3χλμ) και Αναγνωστοπούλου Χρυσούλα (δίσκο). 
 
Από κει και πέρα, η «Ένωση» κατάφερε εκτός από τις προσθήκες να διατηρήσει ουσιαστικά όλα της «αστέρια» από τη περσινή σεζόν και να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο τμήμα στίβου. Η μοναδική αποχώρηση είναι αυτή του Κλεάνθη Λένα, ο οποίος άλλαξε ομάδα λόγω σπουδών. Οι παραπάνω κινήσεις αποτελούν αδιαμφισβήτητα σημαντική επιτυχία για την ΑΕΚ, η οποία με τα μικρότερα δυνατά έξοδα, κατάφερε να αποκτήσει αθλητές που θα την βοηθήσουν στις αγωνιστικές διοργανώσεις της σεζόν που ξεκινάει. 
Γιολάντα Ζύκα

aek-live.gr