ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση με επενδυτές στα Σπάτα.

Η αποκάλυψη του Μάκη Κασνακίδη, στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ότι η διοίκηση μιλάει αυτή την περίοδο με τρεις εταιρίες που σκέφτονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ, δεδομένα δημιούργησε κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της εταιρίας, καθώς τα στελέχη που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις, ήθελαν να κινηθούν μέχρι τέλους κάτω από άκρα μυστικότητα, μέχρι να υπάρξει οριστική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις. Είτε θετική, είτε αρνητική. Ωστόσο, αν και οι πληροφορίες βγαίνουν με το... τσιγκέλι, κάποια πράγματα έχουν ήδη γίνει γνωστά.

Πρώτα από όλα αυτό που σας αποκάλυψε προχθές, Τρίτη, το aek365.gr, σχετικά με τα χρήματα που ζητάει η διοίκηση, προκειμένου να προχωρήσει στην παραχώρηση του 51%. Αυτό που έχει διαμηνύσει ο Σταύρος Αδαμίδης στους υποψήφιους επενδυτές, είναι πως με 10 εκατ. ευρώ, μπορούν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Χρήματα, δηλαδή, που θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις.

Το γεγονός πως οι εν λόγω εταιρίες συζητάνε για το 51%, είναι ένα πρώτο δείγμα ότι οι συζητήσεις είναι σοβαρές. Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει πως οι επαφές δεν είναι σε -τόσο- πρώιμο στάδιο, όπως ισχυρίστηκε με δηλώσεις του στο aek365.gr o Μάκης Κασνακίδης, είναι μία χθεσινή συνάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Πέμπτης, εκπρόσωποι μίας εκ των τριών εταιριών, βρέθηκαν στα Σπάτα και είχαν μακρά συνάντηση με την διοίκηση και στελέχη της ΠΑΕ. Οι κύριοι που έδωσαν το «παρών» στα γραφεία της εταιρίας, δεν ήταν Έλληνες αλλά λειτουργούσαν για εταιρία που εδρεύει στην Ευρώπη, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες να γίνουν γνωστές για την προέλευσή τους.

Από τα λίγα πράγματα που μπορούσαν να βγουν από την συγκεκριμένη συνάντηση, γίνεται λόγος για «μεσάζοντες» που όμως έχουν εξουσιοδοτηθεί από την ενδιαφερόμενη εταιρία να της προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται σε αυτή τη φάση που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συζήτηση έφτασε και στο θέμα του γηπέδου, με την διοίκηση να ενημερώνει σε τι στάδιο βρίσκεται το συγκεκριμένο θέμα.

Είναι δεδομένο άλλωστε πως κάθε σοβαρή εταιρία που θέλει να επενδύσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα. Το γεγονός πως με την ολοκλήρωση των συνομιλιών, οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους (χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε), αποδεικνύει πως τουλάχιστον η συγκεκριμένη περίπτωση επενδυτών, θα έχει και συνέχεια.

Παράλληλα, η είδηση πως η συνάντηση έγινε στα γραφεία και όχι σε κάποιο ξενοδοχείο ή κάπου αλλού, δείχνει πως δεν πρόκειται για πρώτο ραντεβού.

aek365.gr