ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Νέο συμβόλαιο σε Γκούντγιονσεν.

Χωρίς αμφιβολία ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ και ο παίκτης για τον οποίο δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό το περασμένο καλοκαίρι  προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα, όμως φαίνεται πως ο σοβαρός τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που τον αφήνει νοκ-άουτ για τη φετινή σεζόν αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που φτάνουν από τη πατρίδα του "Iceman", Ισλανδία, η διοίκηση της Ένωσης είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη, με τον 33χρονο επιθετικό από την πλευρά του να μην είναι αρνητικός, αντιλαμβανόμενος τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Μέχρι στιγμής ο "κιτρινόμαυρος" άσος έχει εισπράξει το ποσό των 400.000 ευρώ και βάσει του διετούς συμβολαίου συνεργασίας που υπέγραψε το καλοκαίρι θα παίρνει 650.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Η Ένωση όμως φέρεται να του έχει προτείνει να μην πάρει άλλα χρήματα μέχρι το τέλος της σεζόν, από τη στιγμή που δεν θα είναι σε θέση λόγω τραυματισμού να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, και να ισχύσει κανονικά η αρχική συμφωνία τους στο οικονομικό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

sport 24.gr