ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Χοσέ Κάρλος για ενδεκάδα ετοιμάζει ο «Κωστέ»

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης απέχει σχεδόν δέκα μέρες, ωστόσο από το σημερινό δίτερμα 10 εναντίον 10 φάνηκε η πρόθεση του Νίκου Κωστένογλου να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ τον Χοσέ Κάρλος.

Ο προπονητής της Ενωσης έδειξε στο πλάνο που δοκίμασε τη σκέψη του να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό μέσο μπροστά από τα δυο αμυντικά χαφ σε ένα 4-2-3-1, όπου επί της ουσίας θα ΄χει το ρόλο του πλέι-μέικερ. Οσο για το δίδυμο των αμυντικογενών μέσων παίζουν οι Μάκος, Καφές και Γκέντσογλου με τον «Κωστέ» να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους, Βάργκας και Κάλα.

Οσον αφορά στην τετράδα της άμυνας, φαίνεται να υπάρχουν μεγάλα φαβορί. Ο Δέλλας μαζί με τον Μανωλά να συνιστούν το δίδυμο των στόπερ με τους Κοντοέ και Καράμπελα να επωμίζονται τη δεξιά και την αριστερή αμυντική πτέρυγα. Από κει και πέρα στην τριάδα πίσω από τον φορ που θα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αριστερά θα κινείται ο Βραζιλιάνος, Λεονάρντο με τον δεξιό εξτρέμ να συνιστά το ερωτηματικό.

Τακτική σε δυο γκρουπ

Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους έκανε ο Καφές.
Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους έκανε ο Καφές.
Η προπόνηση της ΑΕΚ, βέβαια, δεν περιελάμβανε μόνο δίτερμα 10 εναντίον 10, αλλά και τακτική ξεχωριστά σε άμυνα και επίθεση. Τι σημαίνει αυτό; Η απάντηση είναι απλή...

Συγκεκριμένα, οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν στο πως βγαίνει η ομάδα από την περιοχή της προς τα μπροστά και οι επιθετικογενείς παίκτες πως θα κάνουν την τελική πάσα και τα τελειώματα. Την ώρα που δούλευε το κάθε γκρουπ στον αγωνιστικό χώρο, το άλλο έκανε για λίγα λεπτά γυμναστήριο.

Ατομικό ο Καφές

Οσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παντελής Καφές έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς κυρίως λόγους, ενώ οιτραυματίες Λαγός και Γκούντγιονσεν έκαναν φυσιοθεραπεία και ασκήσεις ενδυνάμωσης αντίστοιχα με τον Ανέστη Αργυρίου να μην προσέρχεται στις εγκαταστάσεις των Σπάτων λόγω προσωπικού προβλήματος.

Από κει και πέρα, ο Χουάν Κάλα, που στο ματς με τον Αστέρα είναι τιμωρημένος, επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, μιας και την Τετάρτη ακολούθησε, ως γνωστόν, ατομικό πρόγραμμα.
Τώρα σε ό,τι αφορά στην προπόνηση της Παρασκευής, αυτή θα είναι μονή και είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 π.μ. και βέβαια θα λείπουν οι διεθνείς.

Υπόσχεση για πληρωμές

Το πρόβλημα με τις πληρωμές στην ΑΕΚ είναι δεδομένο και η διοίκηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει ένα μικρό μέρος στους παίκτες, οι οποίοι είναι από έξι έως δέκα μήνες μέσα...

Σήμερα, λοιπόν, η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεσμεύτηκε ότι μέχρι τις 18 Νοεμβρίου θα μπουν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών, όπως είχε συμβεί την εβδομάδα, όπου η ομάδα βρισκόταν στη Μόσχα για το ματς του Europa League με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Μοιράστηκαν τότε κάποια χρήματα, τα οποία, βέβαια, αποτελούσαν σταγόνα στον ωκεανό.

sentragoal.gr