ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Προς ραντεβού με επενδυτές.

Kοντά στο πρώτο απευθείας ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ. Μέσα στην βδομάδα εξελίξεις. Τι αναφέρουν στελέχη της ΠΑΕ στο Sport24.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και μετά από επικοινωνία με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης, μέσα στην εβδομάδα επίκειται ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Συγκεκριμένα, το θέμα έχει ξεπεράσει τους μεσάζοντες που ερεύνησαν και παρουσίασαν το πρότζεκτ "ΠΑΕ ΑΕΚ-γήπεδο" στους επενδυτές και πλέον οι τελευταίοι φέρεται να ζήτησαν απευθείας ραντεβού με την διοίκηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη επαφή αναμένεται να γίνει είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Πιο πιθανό φαντάζει εκπρόσωποι της διοίκησης να πετάξουν για τη βάση των επενδυτών.

Καίνε Κατάρ στην ΠΑΕ, φωτογραφίζουν Ανατολική-Κεντρική Ασία

Από την διοίκηση καίνε την περίπτωση επενδυτών από το Κατάρ, δηλώνοντας πως δεν έχουν καμία επαφή με την συγκεκριμένη χώρα. Βέβαια δεν αποκλείουν να υπάρξει κάτι στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουν κανέναν δίαυλο επικοινωνίας με το Κατάρ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο ενδιαφερόμενος επενδυτής πιθανότατα προέρχεται από Ανατολική ή Κεντρική Ασία. Περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το σίγουρο είναι, μετά από αυτά που διαρρέουν από χθες αξιωματούχοι της ΠΑΕ, πως μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ραντεβού με επενδυτές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ.

sport24.gr