ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πρόβλημα με τη Ζωφριά!

Eίχαμε γράψει πριν από καιρό, ότι επικρατεί μία αστάθεια... στις σχέσεις των διοικούντων την ΚΑΕ ΑΕΚ, προεξάρχοντος του Νίκου Γεωργαντζόγλου, και των υπευθύνων του δήμου Φυλής σχετικά με το κλειστό της Ζωφριάς. Η είδηση επιβεβαιώνεται πλήρως κατά πως φαίνεται, αφού ο κίνδυνος έξωσης της «Ένωσης», μέσα σε όλα τ' άλλα προβλήματα, που έπονται, είναι ορατός. 

Η «Κιτρινόμαυρη Ώρα» επικαλείται μαρτυρία ανθρώπου του δήμου, ο οποίος αποκαλύπτει, ότι δεν τηρήθηκε τίποτε από τα συμφωνηθέντα. Εμείς είμαστε σε θέση να ξέρουμε -διότι έτυχε να είμαστε αυτόπτες μάρτυρες σε γεγονότα- ότι κάποια εκ των συμφωνηθέντων τηρήθηκαν και σχετικά θα σας τα καταγράψουμε αργότερα, πλην όμως αυτό δεν αλλάζει την ουσία. Υπάρχει πρόβλημα!
 
«Είχαμε πει πέντε πράγματα και δεν έγινε κανένα. Τυπικά ζητήματα. Να τοποθετηθεί μία φισούνα, ένα πλέξι γκλας, να αποκατασταθούν κάποιες μικροζημιές και να σβηστούν κάποια συνθήματα από τους τοίχους. Πέρσι είχαμε συνεννοηθεί με τον κύριο Καραμανλή και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Εξυπηρετήσαμε μία ιστορική ομάδα. Πέρσι το κατάλαβαν. Έκαναν πέντε πράγματα αυτονόητα. 

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται. Έστειλαν υπομνήματα για βαψίματα στα σπίτια τους. Δεν θέλουμε να διώξουμε την ΑΕΚ. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα λυθεί το θέμα, μετά από ένα ραντεβού που θα κανονίσουμε με τους διοικούντες, που μέχρι τώρα δεν μας έχουν φερθεί καλά».

aek365.gr