ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

«Άμυνα και συγκέντρωση»

Να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει αύριο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" υποδέχονται στο κλειστό του Βύρωνα την ΧΑΝΘ, στο πιο δύσκολο παιχνίδι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. 
 
Μετά από δυο εύκολους αγώνες με Άρη Νικαίας και Κύδωνα Χανίων η "Ένωση" δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, θέλοντας να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της. 
 
Τα δυο ματς που προηγήθηκαν βοήθησαν την ΑΕΚ για να βρει τον ρυθμό της μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και αύριο στόχος είναι να διατηρήσει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Στα τελευταία παιχνίδια, ο Γιάννης Αρβανίτης έχει δει με ικανοποίηση και τον Μίλος Μαξίμοβιτς να έχει εγκλιματιστεί πλήρως με την ομάδα και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχει βοηθήσει πολύ και αμυντικά και επιθετικά. 
 
Ο Σέρβος παίκτης της ΑΕΚ μίλησε στο aek-live.gr και στην "Ώρα των Σπορ" για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του ενώ σχολίασε πως η συγκέντρωση και η καλή άμυνα θα δώσουν στην "Ένωση" μια ακόμη νίκη απέναντι στην ΧΑΝΘ. Παράλληλα ο νεαρός άσος του "Δικεφάλου" τόνισε πως στα τελευταία ματς η ΑΕΚ έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τα επιπόλαια λάθη που της στοίχισαν και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

"Χρειαζόμασταν χρόνο"
Αρχικά αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την ΧΑΝΘ, ο Μαξίμοβιτς σχολίασε: "Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και για το αυριανό παιχνίδι. Δεν γνωρίζω πολλά για τον αντίπαλο μας αλλά ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα", τόνισε και συνέχισε λέγοντας: "Αν παίξουμε καλή άμυνα έχουμε τον πρώτο λόγο. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο"
 
Στη συνέχεια ο Μίλος στάθηκε και στα δυο παιχνίδια που προηγήθηκαν τονίζοντας πως βοήθησαν την ομάδα για να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της: "Μας βοήθησαν τα δυο αυτά παιχνίδια. Μετά την διακοπή για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να αγωνιζόμαστε πιο ελεύθερα μέσα στο γήπεδο"
 
Όσο για την προσωπική του επίδοση, ο Μαξίμοβιτς σχολίασε: "Εννοείται ότι πλέον επικοινωνώ καλύτερα με τους συμπαίκτες μου. Είμαι ήδη τρεις μήνες στην ομάδα και έχουμε δουλέψει πολύ. Η ομάδα χρειαζόταν χρόνο και πλέον σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Κάναμε πολλά εύκολα λάθη στην αρχή, ειδικά στα δυο παιχνίδια με τους Ολλανδούς που μας στοίχισαν και την πρόκριση".
 
Η προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων" ολοκληρώνεται σήμερα με μια απογευματινή προπόνηση στο κλειστό του Μενιδίου. Οι πρωταθλητές αναμένεται να έχουν αύριο και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους που θα κατακλύσει σε ένα ακόμη παιχνίδι το κλειστό του Βύρωνα. 
Γιολάντα Ζύκα 
 
aek-live.gr