ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Με κεκτημένη ταχύτητα.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την άνετη επικράτηση επί του Άρη Νίκαιας, η ομάδα χάντμπολ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της που θα την διατηρήσει σε τροχιά κορυφής. Η ΑΕΚ βρίσκεται στα Χανιά όπου σήμερα στις 17:00 αντιμετωπίζει τον Κύδωνα, με στόχο τι άλλο εκτός από την κατάκτηση των δύο βαθμών. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη αν και δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί από το παιχνίδι της Τετάρτης, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να το επιβεβαιώσει και σήμερα με την εμφάνιση της.
 
Οι «κιτρινόμαυροι» επανήλθαν δυναμικά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα τους επιτρέπει να συνεχίσουν αήττητοι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξουν, προκειμένου να «πατήσουν» σύντομα κορυφή. 
 
Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη αντιμετωπίζουν με την απαιτούμενη σοβαρότητα το σημερινό παιχνίδι, παρά το γεγονός ο αντίπαλος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ δεν κρίνει τους αντιπάλους της από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται αλλά από την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο και εκεί θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της.
«Συνεχίζουμε με σοβαρότητα»
 
Στις τάξεις του «Δικεφάλου» γνωρίζουν πολύ καλά πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη καθώς η δυναμικότητα των δυο ομάδων είναι μεγάλη, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν στέκονται σε αυτό. Όπως ανέφεραν οι Πρωταθλητές για το σημερινό παιχνίδι «ξέρουμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με σοβαρότητα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια τους που δείχνουν και την νοοτροπία καθώς και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια. Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ μετράει μόλις μια ήττα από τον Διομήδη στο Άργος ενώ έχει πραγματοποιήσει και το ρεπό της για τον πρώτο γύρο. 
 
Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Εφόσον ο αγώνας εξελιχθεί εύκολα για την «Ένωση», ο Γιάννης Αρβανίτης θα συνεχίσει την τακτική του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς παίκτες που δείχνουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνονται από τον προπονητή τους. Να θυμίσουμε πως σήμερα κόντρα στην πρώην ομάδα του θα τεθεί, ο Νίκος Κοκολοδημητράκης. 
 
aek-live.gr