ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ούτε να... ακούν για ΑΕΚ

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
Στα μέσα Νοεμβρίου, πιθανότατα στις 15 του μήνα, αναμένεται στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς. Το αρνητικό για την ΑΕΚ είναι πως, μολονότι πολλοί περιμένουν λύση από τον σημαντικότερο εκ των μετόχων, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει.

Ασφαλείς πληροφορίες από το περιβάλλον του Νεοϋορκέζου εφοπλιστή επαναλαμβάνουν όσα σας έχει μεταφέρει τις τελευταίες μέρες το «Goal». Πως δηλαδή δεν θέλει ούτε να ακούει για την ΑΕΚ και σχεδόν αποκλείει οιαδήποτε πιθανότητα για να χρηματοδοτήσει εκ νέου, έστω και με λίγα χρήματα.
Ως πιθανότερη εξέλιξη φαντάζει με την άφιξη του Νοτιά να υπάρξει πρόσκληση προς όλους τους μετόχους του 2004 ώστε να καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να βρουν κάποια λύση.
Επειδή αυτό φαντάζει εκ των πραγμάτων ανέφικτο -λόγω εγωισμών και όσων έχουν προηγηθεί αυτούς τους μήνες-, ο Νοτιάς θα προχωρήσει σε δήλωση με την οποία θα εκφράζει την απελπισία του και θα οδηγηθεί σε... παρκάρισμα των μετοχών του σε κάποιο δικηγορικό γραφείο, όπου θα μπορεί να τις πάρει οιοσδήποτε ενδιαφερόμενος έναντι ενός ευρώ (αν και αυτό ακόμα τίθεται προς συζήτηση, διότι το θέμα είναι απλά να απαλλαχθεί).
Προσπαθεί να απεμπλακεί
Ούτε να... ακούν για ΑΕΚ Σε οριακή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο Πέτρος Παππάς. Συνομιλητές του αναφέρουν πως είναι... σιχτιρισμένος από τις εξελίξεις και θέλει να απεμπλακεί το συντομότερο από την ΑΕΚ. Ωστόσο, η καθυστέρηση στη μεταβίβαση των μετοχών του προς τους «Supporters» -θέμα για το οποίο ενημερωθήκατε από το «Goal»- δημιουργεί ερωτηματικά και απορίες. Για την αιτία του προβλήματος δηλαδή και αν αυτό προέρχεται από τον Αδαμίδη ή από τη συνολική αποτυχία του εγχειρήματος των «Supporters».

Εμπλοκή του Σάχα στα «στημένα»

Σε καταγγελία για εμπλοκή του Σεμπάστιαν Σάχα σε ύποπτη συμπεριφορά κατά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου προέβη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης κατά την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, εντός των 39.000 συνομιλιών που δεν έχουν ακόμα απομαγνητοφωνηθεί από τις δικαστικές αρχές υπάρχει συνομιλία εμπλεκόμενου στα «στημένα» -και έγκλειστου πλέον στις φυλακές- με τον ξένο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Σάχα πριν από το ματς της ΑΕΚ με την ομάδα της Μαγνησίας. Υποστήριξε, μάλιστα, πως άλλοι δύο παίκτες της ΑΕΚ που έχουν φύγει βρίσκονται ως «εμπλεκόμενοι» στις συζητήσεις (μέσω μάνατζερ πιθανόν).

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό διεξήχθη στις 22 Ιανουαρίου και έληξε με 4-0, σκορ-ρεκόρ για ήττα της Ενωσης από ομάδα της περιφέρειας εντός έδρας. Ενα παιχνίδι που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις, ενώ ήταν απών από τις εξέδρες και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης. Από την πλευρά της εταιρείας δεν υπήρξε καμία αντίδραση στην καταγγελία, αλλά τονιζόταν από πηγές που πρόσκεινται στη διοίκηση πως αναμένουν από τη Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και να διαλευκάνει την υπόθεση.

sentragoal.gr