ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τα τρία σημεία του Χατζηιωάννου.

Είναι γνωστό ότι τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πολλά. Οι "τρύπες" αρκετές και χρήματα για να καλυφθούν δεν υπάρχουν. Ο χρόνος πιέζει και φως στο τούνελ δεν υπάρχει. Ή μήπως υπάρχει απλά είναι λίγο περίεργα τα πράγματα; Την περασμένη εβδομάδα από το aek-live.gr σας είχαμε αναφέρει ότι ο Πόλυς Χατζηιωάννου παραμένει αρνητικός για πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά της ομάδας. Όπως αρνητικός είναι στο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την ομάδα Νικολαΐδη του 2004. Σήμερα (15/11) νέες πληροφορίες ήρθαν να προστεθούν στο τι σκέφτεται ο κ. Χατζηιωάννου και ποια είναι τα τρία σημεία που του... μπερδεύουν το μυαλό.

1) Όταν μπήκε στο ποδόσφαιρο ο Πόλυς Χατζηιωάννου είχε κουβεντιάσει με τον Ντέμη Νικολαΐδη ότι δεν θα χρειαστεί να βάζει κάθε χρόνο τα χρήματά του. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ του είπε ότι το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει είναι να βάζει ένα ποσό που δεν θα του χρειάζεται. Όμως τα πράγματα κάπου έχασαν τον δρόμο τους. Ο Χατζηιωάννου έβαζε κάθε χρόνο 1.500.000 εκατ. ευρώ για την ΠΑΕ, πράγμα που τον έκανε να δυσαρεστηθεί στην πορεία.

2) Με τις ίδιες πάντα πληροφορίες του aek-live.gr σας ενημερώνουμε ότι ο Χατζηιωάννου βρίσκεται σε επικοινωνία τόσο με τον Νοτιά όσο και με τον Παππά. Έχουν κοινά συμφέροντα στο χώρο της ναυτιλίας και έχουν θιγεί και οι τρεις αρκετά, από το γεγονός ότι έπεσαν στη θάλασσα πολλά νέα πλοία, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει ο ανταγωνισμός και να μικρύνει το μερίδιο της πίτας για κάθε εφοπλιστική εταιρεία. Ωστόσο, η συζήτησή τους δεν αφορά μόνο την ναυτιλία, αλλά και την ΑΕΚ. Και οι τρεις ψάχνουν "φόρμουλα" για τον τρόπο με τον οποίον θα βγάλουν την ομάδα από την χρεωκοπία.

3) Ο Πόλυς Χατζηιωάννου φέρεται να σκέφτεται και πάλι το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ΠΑΕ. 

Σίγουρα είναι δυσαρεστημένος από το 2004. Γιατί άλλα του είπαν και άλλαν έκαναν. Μετά από όλα όσα έχουν ακουσθεί τελευταία και έπειτα από τη διαπίστωση ότι το άνοιγμα της ΠΑΕ είναι μεγαλύτερο σε σχέση με ότι κανείς θα μπορούσε να περιμένει, ο Χατζηιωάννου... έχει αφήσει ένα μικρό παράθυρο επιστροφής του όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Οι επόμενες μέρες μέχρι την Γενική Συνέλευση τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι καθοριστικές.

aek-live.gr