ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

«Άλωσε» τη Νίκαια η ΑΕΚ.

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα είχε τον έλεγχο και πήρε μια εύκολη νίκη στη Νίκαια με 32-20 απέναντι στον Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά την διακοπή του Πρωταθλήματος της Α1 για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας και πέρασε το εμπόδιο του Άρη για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι με αρκετό πάθος, αλλά και συγκέντρωση για να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Έτσι κι έγινε και η διαφορά που «έχτισε» απέναντι στους αντιπάλους της ήρθε γρήγορα. Η Ένωση αυτή την διαφορά φρόντισε να την αυξήσει με την ώρα και η νίκη με 32-20 δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν, αφού η δυναμικότητα και οι στόχοι των δύο συλλόγων είναι διαφορετικοί.

Αυτή η εύκολη νίκη έδωσε την δυνατότητα στον Γιάννη Αρβανίτη να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα νεαρά παιδιά της ομάδας, τα οποία έδειξαν πως έχουν την απαραίτητη συγκέντρωση και το ταλέντο για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Συγκλονιστικός ο κόσμος στάθηκε στο ύψος του και δημιούργησε ένα ζεστό κλίμα που βοήθησε και τις δύο ομάδες να παίξουν όμορφο χάντμπολ.

Τα δεκάλεπτα: 3-5, 4-10, 7-15 (ημχ), 10-20, 15-26, 20-32

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 14, Γεωργιάδης 1, Γιαννόπουλος 5, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης 1, Κουλούρης, Κόντης 1, Ασαρίδης, Τσαούσης 1, Ζαχάρης 3, Παπαδόπουλος 4, Οικονόμου 1, Μαξίμοβιτς 1

aek365.gr