ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αποκάλυψη: Η σωτηρία έρχεται από το Κατάρ.

Ελπίδα για λύση στο πρωτοφανές αδιέξοδο που βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πως αχνοφαίνεται στο βάθος του τούνελ. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του «Goal», το φως για την Ενωση έρχεται από το Κατάρ, όπου υπάρχει επενδυτικός όμιλος που θέλει να εισέλθει στο χώρο του ποδοσφαίρου και βλέπει άκρως θετικά την «κιτρινόμαυρη» προοπτική.

Με τις επαφές μάλιστα να έχουν ξεπεράσει το αρχικό διερευνητικό στάδιο και να βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο, τόσο ώστε να δημιουργείται η πεποίθηση πως μπορεί να είναι η λύση που αναζητά ο σύλλογος.

Η εταιρεία από το Κατάρ εμφανίστηκε στην ΑΕΚ μέσω δύο εκπροσώπων που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Πριν επιστρέψουν στη βάση τους, πήραν όλα τα οικονομικά στοιχεία για το παρελθόν, αλλά και τις προβλέψεις για το μέλλον της ΠΑΕ. Καλά πληροφορημένες πηγές μάλιστα ανέφεραν πως η πλευρά της ΑΕΚ εμφανίστηκε καλά προετοιμασμένη και παρουσίασε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Μάλιστα υπήρξε και αποστολή πρόσθετων στοιχείων με ηλεκτρονικό τρόπο τις μέρες που μεσολάβησαν.

Ο Αδαμίδης που χειρίζεται την υπόθεση πιέζει όσο και όπως μπορεί προκειμένου να βρεθεί λύση. Ο στόχος είναι να υπάρχει μια ξεκάθαρη απόφαση από την πλευρά της εταιρείας του Κατάρ μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, όταν και αναμένεται να οριστεί η έκτακτη γενική συνέλευση. Στην ΑΕΚ διέκριναν τη θετική διάθεση, διαπιστώνουν πως τα νούμερα και οι υποχρεώσεις της εταιρείας δεν «τρόμαξαν» τους ενδιάμεσους και αντιλαμβάνονται πως έχουν να κάνουν με ένα πολύ σημαντικό μέγεθος, που μπορεί να αλλάξει τα «κιτρινόμαυρα» δεδομένα.

Γήπεδο και Τσάμπιονς Λιγκ

Το πορτφόλιο της εταιρείας συμφερόντων Κατάρ που εμφανίστηκε στην ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει άκρατο ενθουσιασμό. Βλέπετε, όσο κι αν στην Ενωση τηρούν χαμηλούς τόνους, η πληροφόρηση που έχουν για τη δυναμική της εταιρείας δημιουργεί προσδοκίες. Πρόκειται για οικονομικό κολοσσό, με τεράστιο «πορτοφόλι», στο οποίο τα χρήματα που απαιτούνται για την ΠΑΕ είναι απόλυτα εφικτά.

Ο στόχος τους είναι να μπουν στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα, όπου με τα νέα κοινωνικά δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν ευκαιρίες επένδυσης για αρκετούς κορυφαίους ομίλους.
Βέβαια, σημαντικό κίνητρο υπάρχει για τους Καταριανούς και μέσα από την επένδυση της ΑΕΚ.

Σε μια εποχή που επιχειρηματίες από τη συγκεκριμένη χώρα ανοίγουν πόρτες σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, βλέπουν θετικά μια τέτοια κίνηση στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ αποτελεί μαγαζί γωνία, έχει εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους και δύο πολύ σημαντικά πρότζεκτ: το θέμα του γηπέδου, με ένα από τα σημαντικότερα «φιλέτα» της ελληνικής αγοράς (κατά κάποιες πηγές, ο όμιλος από το Κατάρ περιλαμβάνει και κατασκευαστική εταιρεία) και την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με επένδυση 15-20 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ μπορεί να αλλάξει ριζικά το στάτους και οι φιλοδοξίες της ομάδας και να είναι κάθε χρόνο στην κορυφαία και χρυσοφόρα διοργάνωση. Ποσό σαφώς μικρότερο από όσα θα απαιτούνταν προκειμένου να υπάρξει μια τέτοια κίνηση σε άλλη χώρα, καθώς είναι πιο λίγες οι πιθανότητες επιτυχίας και πιο μεγάλα τα κόστη (ακόμα και για ομάδες επιπέδου Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία). Αλλωστε, με την ΑΕΚ μπορούν να πετύχουν με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια, καθώς θα ανοίξουν και την -κλειστή ως σήμερα- πόρτα επενδύσεων στην Ελλάδα.

sentragoal.gr