ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Νέα... πόρτα από Νοτιά.

Των ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ & ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ

Στην ΑΕΚ βρίσκονται στην αναμονή της εμφάνισης και των συζητήσεων με ενδιαφερόμενους χρηματοδότες, αλλά είναι γεγονός πως μέχρι να προκύψει κάποια ουσιαστική εξέλιξη το παιχνίδι παραμένει στη πλευρά των νυν μετόχων.

Και ιδιαίτερα στον Νίκο Νοτιά, που και το σημαντικότερο μετοχικό ποσοστό διατηρεί και την ιδιότητα του μετόχου δεν δείχνει διάθεση να απεμπολήσει. Ωστόσο, μολονότι όλοι περιμένουν από τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία να αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες, αυτό δεν φαίνεται να προκύπτει.
Είναι τέτοια η αποστασιοποίηση του Νοτιά από τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, που κατά ασφαλείς πληροφορίες την προηγούμενη εβδομάδα έριξε νέα... πόρτα στη διοίκηση σε οικονομικό αίτημα που του τέθηκε.
Από την ΠΑΕ ζήτησαν τη συμμετοχή του για να βρεθούν χρήματα για κάποια υποχρέωση της ομάδας, αλλά συνάντησαν την κατηγορηματική άρνησή του, ένδειξη και αυτό πως ο Νοτιάς δεν θέλει ούτε να ακούει για νέα συμμετοχή στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η άφιξή του στην Αθήνα, ώστε να είναι παρών στη ΓΣ. Θεωρείται δεδομένο πως θα έχει σειρά επαφών και θα επιδιώξει να έχει ενημερωτικά μίτινγκ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά -ίσως ούτε και ο ίδιος ακόμα!- τι προτίθεται να πράξει.

Αδυνατούν ακόμα και να συναντηθούν

Καθοριστικό ρόλο σε οιεσδήποτε εξελίξεις για το μέλλον της ΑΕΚ θα παίξει η στάση των υπόλοιπων μετόχων. Δηλαδή, ποιες αξιώσεις θα προβάλουν, υπό ποιο καθεστώς θα μπορεί να υπάρξει μετοχική αλλαγή, τι θα θελήσουν να κρατήσουν οι ίδιοι για το μέλλον. Ολα αυτά δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά αντίθετα περιπλέκουν αρκετά την κατάσταση.

Για παράδειγμα, πολλά ερωτηματικά συνοδεύουν το ρόλο των «Supporters», που εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν κάτοχοι του μετοχικού ποσοστού που τους παραχωρεί ο Πέτρος Παππάς. Ο ίδιος δείχνει αποστασιοποιημένος και οι όποιες επαφές με προσωπικότητες του "κιτρινόμαυρου" χώρου αφορούν προσωπικό επίπεδο και συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την Ενωση.

Σε επαφές που υπήρξαν μέσω τρίτων τις προηγούμενες μέρες δεν μπόρεσε να βρεθεί συμφωνία και κοινό πεδίο συζήτησης ούτε στην προοπτική να βρεθούν όλοι μαζί και να συζητήσουν για το μέλλον της ΑΕΚ.

sentragoal.gr