ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

«Τελειώνει» η Petit Chateau...ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ...ΜΠΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ :::

Για μέρες συντρόφευε τα όνειρα και τις προσδοκίες της διοίκησης, ώστε να βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της εταιρείας. Πλέον, όμως, ακόμα και οι εμπνευστές αυτής της τραγελαφικής ιστορίας κατάλαβαν πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Πηγές της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης υποστήριζαν πως το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει υπάρξει φινάλε στην υπόθεση. Ισχυρίζονταν, μάλιστα, πως θα συνοδευτεί και από σχετική ανακοίνωση, στην οποία θα εξηγείται στον κόσμο τι δεν πήγε καλά στην υπόθεση.

Αν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε να ανέφεραν πώς μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με μια... αχαρτογράφητη εταιρεία, αγνώστων στοιχείων και προθέσεων.

Στο ψάξιμο ξανά

Βέβαια, επειδή ο οικονομικός βρόχος σφίγγει επικίνδυνα, στην ΠΑΕ είναι διατεθειμένοι να ψάξουν λύσεις. Οπως είπε και στους παίκτες ο Αδαμίδης, υπάρχουν επαφές με διάφορες εταιρείες μήπως και βρεθεί κάποιος που να ενδιαφέρεται σοβαρά, για να ασχοληθεί με την ΑΕΚ.

Πάντως, η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά ομιχλώδης και είναι γεγονός πως δεν μπορεί να βρεθεί σοβαρή λύση υπό αυτές τις συνθήκες. Εκτός εάν υπάρξει κάποια κίνηση από τους μετόχους και δη από τον Νίκο Νοτια.

sentragoal.gr