ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

«Ο Νοτιάς δεν ξέρει τον Άντζελος»

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Κοσμάτος, διέψευσε κάθε επικοινωνία της ΑΕΚ με τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Τζον Άντζελος. Αυτή τη φορά, μιλώντας στο "ΒΗΜΑ" είπε χαρακτηριστικά:

- Δημοσίευμα σας παρουσιάζει σήμερα ως διαμεσολαβητή συζητήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ με την οικογένεια Άντζελος, Ελληνοαμερικανούς οι οποίοι έχουν στην ιδιοκτησία τους την ομάδα μπέιζμπολ της Βαλτιμόρης, τους Μπάλτιμορ Οριόλς. Ισχύει;
"Είναι ψευδές. Μακάρι να ήταν αλήθεια, όμως πραγματικά απορώ... Ποιος το εμπνεύστηκε, γιατί το έγραψε ενώ δεν ισχύει; Τι να πω... Έχω φιλική σχέση με τον Τζον Άντζελος, τον γιο του Πίτερ, ιδιοκτήτη των Οριόλς, αλλά μέχρι εκεί. Κάποιος έμαθε ότι μιλάμε και δημιούργησε ολόκληρο σενάριο από το μυαλό του".

- Γράφτηκε επίσης ότι ο κ. Νίκος Νοτιάς, εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την οικογένεια Αντζελος.

"Ανέκδοτο. Ο Νοτιάς δεν τους γνωρίζει τους ανθρώπους, δεν είχε ποτέ επαφή μαζί τους, απλώς ξέρει ότι ο Τζον είναι φίλος μου. Δεν έχει ποτέ μιλήσει μαζί τους, είναι μία έμπνευση αυτό που γράφτηκε".

- Εσείς είχατε πει κάποια στιγμή στον Τζον να ασχοληθεί με την ΑΕΚ;
"Μεταξύ σοβαρού και αστείου και αρκετούς μήνες πριν. Ο άνθρωπος έχει πολύ κακή εμπειρία από την ενασχόλησή του με το μπέιζμπολ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Γενικά να ξέρετε ότι όλη αυτή η ιστορία δεν ισχύει. Θα θέλαμε πολύ να είναι αλήθεια, όμως δεν είναι. Ο Νοτιάς ούτε που τους ξέρει τους ανθρώπους. Μένω σε αυτά".

aek365.gr